Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε του Πολάκη - Διαγράφεται η Αθηνά Λινού

Κορονοϊός Λινού

Νέες ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Αθηνά Λινού να διαγράφεται από την ΚΟ του κόμματος και τον Στέφανο Κασσελάκη να της ζητά να παραδώσει την έδρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξηγήσεις που έδωσε η κυρία Λινού για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα, που ερευνούσε την υπόθεσή της. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε και το γεγονός ότι η κυρία Λινού χθες καταψήφισε την εισήγηση του κ. Κασσελάκη στη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 


Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα για την κυρία Λινού με εντολή Κασσελάκη. Η Αθηνά Λινού έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την εντολή του Στέφανου Κασσελάκη για διερεύνηση των καταγγελιών εις βάρος τους, οι οποίες σχετίζονται με τη ΜΚΟ της.

Η αποπομπή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα θεωρείται θέμα ωρών. Πλέον, μένει να φανεί αν και πως θα επιληφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ. Την Παρασκευή 184 μέλη του κόμματος (μεταξύ αυτών 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής) ζήτησαν από την Επιτροπή να καλέσει την Αθηνά Λινού «άμεσα και κατά προτεραιότητα», ώστε «να εξηγήσει πειστικά εάν ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες εις βάρος της».

Η Αθηνά Λινού χθες έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει τα όσα έχει πει κατά καιρούς, με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω. 

O Παύλος Πολάκης

Ο βουλευτής Χανίων σε ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για «δικαίωση» ενώ δεν δείχνει ότι με αυτή την εξέλιξη θα κάνει πίσω στο σχέδιο ανατροπής του Κασσελάκη:

«Τι να πω τωρα….

ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!».