Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ντουμπάι: Τεράστια έκρηξη – Εικόνες που κόβουν την ανάσα

 Ντουμπάι: Τεράστια έκρηξη – Εικόνες που κόβουν την ανάσα 

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στο Ντουμπάι, ανατινάζοντας δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Τζεμπέλ Αλί.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε από το τρομακτικό συμβάν ακούστηκε σε ολόκληρη την πόλη, ενώ την ίδια στιγμή μένει να αποσαφηνιστεί εάν υπάρχουν θύματα.

Βίντεο από την έκρηξη έχουν δημοσιευθεί ήδη στα social media και παρουσιάζουν το μέγεθος της καταστροφής.

Καιρός – Βόρεια Αμερική: Βίωσε τον πιο ζεστό Ιούνιο που έχει μέχρι στιγμής καταγραφεί

 Αεριχείμματος πολύ θερμών αέριων μαζών από Αλγερία και Λιβύη προκάλεσε την ακραία θερμή εισβολή στην Ελλάδα 

Ο περασμένος μήνας ήταν ο ζεστότερος Ιούνιος στα χρονικά της Βόρειας Αμερικής, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από έναν φονικό καύσωνα σε διάφορα σημεία της περιοχής, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία παρατήρησης του κλίματος της ΕΕ, λέγοντας ότι αυτό αντανακλά τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Δημοσκόπηση Pulse: Δύο χρόνια μετά τις εκλογές και η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 14 μονάδες

 Μητσοτάκης 

Στις 14 μονάδες είναι η «ψαλίδα» μεταξύ Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, σύμφωνα με τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

H ΝΔ συγκεντρώνει 38%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, το ΜέΡΑ25 με 3,5% και η Δημιουργία και οι Έλληνες με 1% αντίστοιχα. «Άλλο» απάντησε το 6%, ενώ οι Αναποφάσιστοι/ΔΑ αγγίζουν το 9%.

Γ’ Εθνική: Σφράγισαν την άνοδο ΑΕ Κηφισιάς και Ηρόδοτος (βαθμολογία)

 Γ’ Εθνική: Σφράγισαν την άνοδο ΑΕ Κηφισιάς και Ηρόδοτος (βαθμολογία) 

Καθοριστική αποδείχτηκε η προτελευταία αγωνιστική στον Νότιο όμιλο μπαράζ της Γ’ Εθνικής, καθώς κρίθηκαν τα δύο εισιτήρια για τη Super League 2.

Στην επαγγελματική κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν η Κηφισιά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και ο Ηρόδοτος. Αντίθετα, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδό του στη Super League 2, καθώς γνώρισε τη δεύτερη ήττα του, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αϊτή: Δολοφονήθηκε ο πρόεδρος της χώρας μέσα στο σπίτι του

 Ζοβενέλ Μοΐζ

Ο πρόεδρος της Αϊτής Ζοβενέλ Μοΐζ δολοφονήθηκε στο σπίτι του την Τετάρτη (07/07), περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Από την επίθεση, τραυματίστηκε η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κλοντ Τζόζεφ, ο πρόεδρος της Αΐτης δολοφονήθηκε στην ιδιωτική του κατοικία. Όπως ανακοίνωσε η προεδρία της χώρας, η σύζυγος του προέδρου τραυματίστηκε κατά την επίθεση, η οποία σημειώθηκε περίπου στη 1 π.μ. τοπική ώρα.

Συναγερμός: «Άγνωστο» αντικείμενο θα προσεγγίσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

 Συναγερμός: «Άγνωστο» αντικείμενο θα προσεγγίσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό 

Ένα άγνωστο αντικείμενο θα προσεγγίσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το πρωί της Πέμπτης, τα ρωσικά μέσα ελέγχου παρακολουθούν την κατάσταση , αλλά δεν υπάρχει απειλή, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο / 99 νέα κρούσματα σήμερα (18 στην Κορινθία - 22 στην Αχαΐα - 37 στην Ηλεία .)


Μεγάλη Αύξηση (σε σχέση με χθες) κρουσμάτων κορωνοϊού (+28), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν 99 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων οι 37 στην Ηλεία, 22 στην Αχαΐα, 18 στην Κορινθία και 10 στην Μεσσηνία. Επίσης μονοψήφιες νέες μολύνσεις καταγράφηκαν στους νομούς   Αργολίδας , Αρκαδίας και Λακωνίας.

Σαράντα ( 40) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 18 νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας και οι υπόλοιπες 22 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (4) , Μεσσηνίας (10) , Αρκαδίας (5) και Λακωνίας (3).

 Επίσης άλλα 59 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (22) και Ηλείας (37).  

Σήμερα  7 / 7 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 99 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 25.927 ( 11.248 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Τετάρτη 7 / 7 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (22),  Μεσσηνίας  (10) ,  Κορινθίας (18), Ηλείας (37), Αργολίδας (4), Αρκαδίας (5) και Λακωνίας (3) .

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                11.845

Π.Ε. Κορινθίας             4.010

Π.Ε. Ηλείας                  2.844

Π.Ε. Αργολίδας            2.389

Π.Ε. Αρκαδίας             2.149

Π.Ε. Μεσσηνίας          1.689    

Π.Ε. Λακωνίας            1.009