Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Φωτιά μέσα σε κατοικημένη περιοχή στο Βασιλικό Κορινθίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο μέσα σε κατοικημένη περιοχή στο Βασιλικό Κορινθίας, όπου καίει ξερά χόρτα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχει κίνδυνος γιατί η πυρκαγιά είναι κοντά σε σπίτια στο Βασιλικό.
Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
Πηγή: korinthostv.gr

Ανατριχιαστικές καταθέσεις: Ο ψευτογιατρός, η μοναχή και οι τρεις θάνατοι

Ανατριχιαστικές καταθέσεις: Ο ψευτογιατρός, η μοναχή και οι τρεις θάνατοι 
Οι γονείς του Θεοδόση, της Δέσποινας και της κόρης του κυρ Στέλιου είχαν επαφές… απελπισίας, όταν μαζί πλέον αναζητούσαν τους πιθανούς τρόπους σωτηρίας των δικών τους ανθρώπων.
Αυτή η προσμονή έγινε επικοινωνία μεταξύ τους, που άθελά τους άφησε την κοινή… χαραμάδα εκμετάλλευσης από έναν αχαρακτήριστο απατεώνα, τον Νικόλαο Κοντοστάθη, όπως αναδεικνύεται από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν τα στελέχη του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο 47χρονος «Νίκος Κόντος», όπως παρουσιαζόταν, πάτησε στο θρησκευτικό συναίσθημα σωτηρίας με την έκφραση «ΜΗ ΦΟΒΟΥ», χρησιμοποίησε τα μοναστήρια και τις μοναχές, που περιέθαλπε δωρεάν, ως «διαφημίστριες» της δήθεν… ιατρικής του πρωτοπορίας.
Κάτω από το ύφος του διαβασμένου «κακομοίρη» διασώστη, κρυβόταν ο

Στις 9 Ιουλίου 250.000 συνταξιούχοι θα πάρουν αναδρομικά 8μηνων των επικουρικών [πίνακες]

https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2020/03/vroutsis-ergasia-metra-960x640.jpg
Την  πληρωμή στις 9 Ιουλίου αναδρομικών 8 μηνών σε 250.000 συνταξιούχους που «δικαιούνται τα επικουρικά που είχε κόψει ο νόμος Κατρούγκαλου».  ανακοίνωσε ο υπ. Εργασίας κ. Βρούτσης.
«Το πακέτο που θα δώσουμε για τα αναδρομικά των επικουρικών είναι περίπου 150 εκατ. ευρώ. Είναι προγραμματισμένες πληρωμές στον κοινωνικό προϋπολογισμό του υπ. Εργασίας» είπε ο κ. Βρούτσης στον ΣΚΑΙ τονίζοντας ότι η πληρωμή του Ιουλίου είναι «πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε συζητήσει».
Επίσης, τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει αποκατάσταση της αδικίας για τους συνταξιούχους εργαζόμενους με καταβολή αναδρομικών από την 1η Μαρτίου και μετά ενώ για τον μήνα Οκτώβριο θα υπάρξει η πληρωμή 12 μηνών αναδρομικά για την κύρια σύνταξη.
Παράλληλα ο υπ. Εργασίας ανέφερε πως την Παρασκευή θα πληρωθούν 7000 εργαζόμενοι που είχαν λάθη στις αιτήσεις τους για τα 534 ευρώ και πως θα ανοίξει η πλατφόρμα ώστε επιχειρήσεις και λογιστές να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μάχη" Φορτούνη - Λοβέρα για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μάχη" Φορτούνη - Λοβέρα για την ενδεκάδα
Όλα ανοικτά... Αυτές οι δύο λέξεις περιγράφουν στο 100% τον αντικαταστάτη του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και έχει αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Δεν το έχει «αποκαλύψει» όμως μέσω των προπονήσεων, καθώς και στην τελευταία δοκιμή τα μπέρδεψε κάπως τα πράγματα.
Η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι η «μάχη» για τη θέση του Γάλλου θα παιζόταν ανάμεσα σε Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη. Τελικά, όσο περνούσαν οι μέρες, ο Ραντζέλοβιτς υποχωρούσε και «ανέβαινε» αισθητά ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός εμφανιζόταν μάλιστα και φαβορί έναντι του Φορτούνη,

Παραλίγο νίκητης στο ΟΑΚΑ ο Άρης (2 - 2) με την ΑΕΚ / Ζωντανός ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΟΦΗ με πέναλτι στις καθυστερήσεις

AEK - Άρης: Πρόβα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και 2-2! (highlights)
Ύστερα από ένα εξαιρετικό σε διακύμανση και συγκινήσεις ματς στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο ισόπαλο 2-2Άρης ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος κερδισμένος της αποψινής βραδιάς  καθώς απέσπασε δικαιότατα ισοπαλία από την ΑΕΚ και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με ολόκληρο το τρίποντο από το Μαρούσι.