Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Την ιταλική σημαία ύψωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θυμίζοντας ημέρες του προηγουμένου πολέμου σε ένδειξη συμπαράστασης και ιδεολογικής ταύτισης προφανώς στο Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο. Απορία παραμένει γιατί δεν υψώθηκαν οι σημαίες Ισπανίας, Γαλλίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου, Βατικανού και Πολιτειών New York και New Jersey των ΗΠΑ που δέχονται αλλεπάλληλα χτυπήματα με τραυματίες και νεκρούς που αναμένεται να ξεπεράσουν και αυτές της Ιταλίας. 

Η Ιταλία βέβαια δείχνει αποφασισμένη να συγκρουστεί μέχρι τέλος σε αυτό τον πόλεμο και έχει πάρει το δρόμο χωρίς επιστροφή προς ένα Italexit με απρόβλεπτο αποτέλεσμα στο τέλος του Πολέμου σχετικά με την οικονομική υπόστασή της, τη συνοχή της και την εδαφική ακεραιότητά της. Η σύσταση και αντοχή του Ιταλικού Κράτους σε βιομηχανική Ιταλία του Βορρά, Άγιο Κράτος του Βατικανού στο Κέντρο και Οικογενειακό Κράτος του Νότου είναι δεδομένο ότι θα δοκιμαστεί σε αυτό τον πόλεμο. Η καταστροφή της ομοιάζει όλο και περισσότερο με τη Γερμανία του 1945.

Η Ελλάδα που συνήθιζε να είναι στην πλευρά των νικητών στους Μεγάλους Πολέμους τώρα δείχνει μία αυτοκαταστροφική ροπή προς τους ηττημένους. Ας ευχηθούμε η ανάρτηση της ξένης σημαίας και μάλιστα της τελευταίας χώρας που επιτέθηκε στην Ελλάδα ιστορικά να μη συμβολίζει τον εναγκαλισμό της εκλεγμένης πολιτικής τάξης μας με την Οικογένεια του Νότου της Ιταλίας, γιατί τότε η έκβαση του πολέμου και για τη χώρα μας δεν θα είναι καθόλου καλή. Αυτός βέβαια είναι και ο αυτοσκοπός του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που οραματίζεται μία τεμαχισμένη Ελλάδα εν αντιθέσει με τις ΗΠΑ που την βλέπουν ως ηγέτη της Ευρώπης. Η Βουλή των Ελλήνων δείχνει ταυτισμένη πάντως με την Ε.Ε. της Ιταλίας.

Λίγο πιο προσοχή από τους ταγούς της δημοκρατίας και της Ελλάδας του σκληρού πυρήνα της καθώς και του ευρώ, δεν θα έβλαπτε. Ας μην εκδηλωνόμαστε ως έθνος τόσο γρήγορα, κ. Τασούλα, χωρίς να ερωτηθεί ο λαός πρώτα. 

Να δεις στο τέλος που θα εμφανιστεί και ο κ.Μητσοτάκης με δημοψήφισμα παραμονής στο ευρώ, ως νεόκοπος Τσίπρας του 2015, χωρίς κωλοτούμπες αυτή τη φορά...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ 

Thedayaftergr