Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΥ ΤΣΙΩΤΟΥ " Εμείς παραμένουμε στις θέσεις μας με κάθε κόστος, εσείς παραμείνετε στα σπίτια σας με κάθε κόστος και όλα θα πάνε καλά." / "Λουκέτο" σε παιδικές χαρες ,γήπεδα ώστε να μην αποτελούν τόπους αθρόας συνάθροισης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, λουλούδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
η εικόνα προφίλ του Βλάσης Τσιώτος, Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Βλάσης Τσιώτος, γυαλιά
 ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η προσπάθεια μας ώστε να μειωθεί ο χρόνος παραμονής των πολιτών σε εξωτερικούς χώρους συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας:Έχουμε κλείσει τις παιδικές χαρές σε όλο τον Δήμο, ώστε να μην αποτελούν τόπους αθρόας συνάθροισης.
Έχουμε κλείσει όλα τα γήπεδα, κλειστά ή ανοικτά όλων των αθλημάτων. Η απαραίτητη άθληση πρέπει να γίνεται ατομικά και για σύντομο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.
Αφαιρέσαμε τα παγκάκια από τον παραλιακό δρόμο του Ξυλοκάστρου, ώστε να μειωθεί η παραμονή στον χώρο κυρίως των ηλικιωμένων. Η παραλία μας αποτελεί ένα πανέμορφο μπαλκόνι στον Κορινθιακό, το οποίο όμως μπορούμε να χαρούμε κάνοντας μια σύντομη βόλτα εξαιτίας των συνθηκών.
Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτουμε σε όσους περισσότερους χώρους συνάθροισης είναι εφικτό.
Καθημερινά βρισκόμαστε σε εγρήγορση, παίρνοντας με ψυχραιμία δύσκολα αλλά αναγκαία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η αποτελεσματικότερη όμως ασπίδα προστασίας είναι ο κάθε πολίτης και η συνεργασία του στις προτροπές των αρμοδίων. Η ανυπακοή δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοκτονική τάση.
Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά:
Εμείς παραμένουμε στις θέσεις μας με κάθε κόστος, εσείς παραμείνετε στα σπίτια σας με κάθε κόστος και όλα θα πάνε καλά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ _ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ