Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ" ΝΙΚΗΤΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Αν και επιστήμων ο Καθηγητής Σωτήριος Τσιόδρας χωρίς να έχει σπουδάσει την τέχνη του Πολέμου, σε βιβλία και έδαφος, νικά στον πόλεμο του αόρατου εχθρού και αξίζει τα συγχαρητήρια και τις τιμές όλων. Με την εθνική στρατηγική του στο ζήτημα της παγκόσμιας υγείας και τον υβριδικό Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατάφερε το αδύνατο μέχρι τώρα απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό που γνωρίζει σύνορα τελικά εκ του αποτελέσματος. Η Ελλάδα με ετήσιο αριθμό θανάτων 119.446 συμπολιτών μας για το 2019 και ημερήσιο αριθμό θανόντων 327 άτομα πέτυχε την ανάσχεση της επέλασης του ιού Coronavirus σε 13 θανάτους συνολικά από την ημέρα καταμέτρησης των θυμάτων κινέζικης προέλευσης.

Την ίδια ώρα που η Ιταλία και το Ιράν μετρούν εκατόμβες νεκρών -προφανώς με τη λάθος εθνική στρατηγική τους στην οποία δείχνουν να εμμένουν και ομοίως ισχυρές χώρες όπως Γαλλία του Μακρόν και Ισπανία των Podemos πλήττονται βαριά καθημερινά- ο "Στρατηγός" Τσιόδρας δείχνει το δρόμο της εθνικής και παγκόσμιας νίκης με την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού που κάθεται σπίτι καρτερικά και περιμένει τη λήξη αυτής της μάχης. Αυτό μάλιστα σε μία χώρα που ο αόρατος εχθρός βρίσκεται ανάμεσά μας και μας βομβαρδίζει με fake news καθημερινά, όπως χθες με τα ψευδή στοιχεία για αδιάφορη κοινωνία που ζει ανέμελα στα χωριά και παραλίες.

Διορατικότητα, ψυχραιμία, σύνεση, τιμή, πείσμα και γνώση και εμπειρία συνθέτουν το παζλ του "Στρατηγού" της υγείας μας και αποτελούν την εγγύηση για τη συνέχεια. Το στρατηγικό του σχέδιο αποδείχτηκε νικηφόρο και ευχόμαστε να ολοκληρωθεί. Ο "Στρατηγός" κάθε νικηφόρας μάχης αποτελεί στόχο και οι εχθροί της Ελλάδας εντός και εκτός θα ήθελαν πολύ να μην είναι στη θέση του με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Ελπίζουμε οι φύλακες να έχουν γνώση και να τον προστατεύουν τόσο τον ίδιο όσο και τη στρατηγική του μέχρι το τέλος. 

Η Ελλάδα αξίζει να είναι στο βάθρο των νικητών σε αυτή τη μάχη και να βγει δυνατή μέσα από αυτή τη δοκιμασία που όλοι και όλα κρίνονται. Λεωνίδες και Εφιάλτες. Ευχόμαστε οι πολιτικοί να διδάσκονται τη στρατηγική του νικητή και να την εφαρμόσουν και στην πολιτική για το καλό όλων μας. Ο κ.Μητσοτάκης δείχνει αναποφάσιστος πολιτικά μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, δημοκρατίας και στρατοκρατίας και αυτό δεν ωφελεί. Δεν χρειάζονται αχρείαστα θύματα σένα ήδη χαμένο πόλεμο. Μην κάνει το ίδιο λάθος όπως οι ομόλογοι του σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Βατικανό και αλλού που επιμένουν να επιτίθενται σε λάθος πλευρά ακόμη και σήμερα και η κατάστασή τους επιδεινώνεται καθημερινά. Το χθες είναι παρελθόν.

Εύγε στο "Στρατηγό" μας Σωτήριο Τσιόρδα και δύναμη για την τελική νίκη. Είμαστε στοιχισμένοι πίσω του σ'αυτό τον νέο πόλεμο του 21ου αιώνα. Να του δώσουν οι υπεύθυνοι πολιτικοί και λαός όλα τα απαιτούμενα όπλα της επιιστήμης της υγείας της Δύσης να νικήσει τον ιό καθολικά. Αυτό είναι το χρέος τους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.   

Thedayaftergr