Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Ανίκανο το Κράτος της Τουρκίας να ελέγξει τους προωθημένους μετανάστες στην πύλη της Ελλάδας στον Έβρο ποταμό δηλώνει διά μέσου του Υπουργού Εξωτερικών Τσαβούσογλου προς τον ομόλογό του κ.Δένδια και χρειάζεται βοήθεια εντός του εδάφους του προφανώς. Ενώ τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, συμβατικά και μη, μεταδίδουν πολεμικούς παιάνες με στοιβαγμένους μετανάστες και σπείρουν τον ιό του πανικού με τίτλους ταραχής οι άντρες των ΜΑΤ επιδεικνύουν σθεναρή στάση και απαγορεύουν την είσοδο των πελατών του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Η συνταγή γνωστή και επιτυχημένη σε Βουλγαρία, Ουγγαρία και λοιπές χώρες που έκλεισαν νωρίς τις κερκόπορτες της Δύσης.

Κανείς δεν αποκλείει όμως σε αυτόν τον "νυν υπέρ πάντων αγώνα" για τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ Κράτους και Παρακράτους την αύξηση της πίεσης στα σύνορα μας με fake πρόσφυγες της Idlib που να απαιτεί έκτακτες λύσεις. Είναι προφανές από τα πλάνα ότι πρόκειται από οργανωμένες ομάδες με ειδική εκπαίδευση διείσδυσης και αναταραχών που θυμίζει αντάρτικο πόλεων. Σε κάθε περίπτωση η Τουρκία έδειξε το δρόμο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων πρόσφατα, καταλαμβάνοντας έδαφος άλλου Κράτους, τη Συρίας, για τον έλεγχο των αποσταθεροποιητικών στοιχείων, κατά την άποψη της, με τη γνωστή προχθεσινή κατάληξη, δυστυχώς. 

Σε λίγες ώρες σημαίνουν οι καμπάνες της 1ης Μαρτίου 2020 και η νύχτα αναμένεται μακρά μέχρι το ξημέρωμα και τον αναμενόμενο ερχομό του φωτός που θα διώξει τη γενεσιουργό αιτία αυτής της κρίσης. Μιας κρίσης που σκοπεύει στην προστασία του δικτύου του Έλληνα "Γκιουλέν" και της Μαντάμ "Ο". Οι συνεργάτες τους πλήθος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον ανώτατο βαθμό, εμμέσως και αμέσως, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Τουρκίας, που γαλουχήθηκαν μέσα από την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων πλην του εθνικού που διδάχτηκαν κάποτε επίπονα. Κέρδος τους η προνομιακή προβολή τους και η ικανοποίηση των παθών τους, χωρίς να αποκλείεται όμως και η ασφυκτική πίεση τους.

Το διεθνές οργανωμένο έγκλημα απαιτεί την παραμονή των πρωταγωνιστών του σε δεξιώσεις, προμήθειες και μεταθέσεις και αρνείται την αντικατάστασή τους ώστε να προστατεύσουν και  τους ανερχόμενους εκλεκτούς των δημίων της Ελλάδας της Μεταπολίτευσης που φρόντισαν τόσο αποδοτικά να μας μετατρέψουν σε αποικία χρέους, μειωμένης εθνικής συνοχής και αποφασιστικότητας. Η επίκληση έκτακτης κατάστασης είναι το πολιτικό και επιχειρησιακό επιχείρημα για την κάλυψή τους και η αναμέτρηση τα επόμενα 24ωρα αναμένεται καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας. Η απώλεια των εκλεκτών τους για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων και Αρχηγό Στρατού έχει δημιουργήσει συνθήκες αυτοκάθαρσης της ελληνικής ψυχής, των πολεμιστών του, για πρώτη φορά από το 1973 και η απειλή είναι θανάσιμη για πάσης φύσης εμπόρους πίστης και πατρίδας περιφερόμενους σε γκαλά και αγαθοεργίες με αντάλλαγμα τον καθορισμό των κρίσιμων θέσεων στον πυρήνα της Ελλάδας.

Καθώς η θάλασσα παραμένει ταραγμένη και απωθητική με τις ηρωικές προσπάθειες του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού μας, η στεριά και ο Έβρος ποταμός θα δέχονται αυξανόμενη πίεση μέχρι το διεθνές οργανωμένο έγκλημα εξασφαλίσει το στρατηγικό του στόχο μαζί με την επικοινωνιακή επέλαση για εξάντληση των εθνικών δυνάμεων και συνοχής μας. Δυστυχώς Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Βαρουφάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας και Κυριάκος Βελόπουλος σιωπούν σ' αυτό το οργανωμένο σχέδιο της κυρίαρχης Τουρκίας δημιουργώντας υποψίες. Έστω μία κουβέντα συμπάθειας για τους ακρίτες μας που φυλάνε Θερμοπύλες, ύποπτα ελλιπείς, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, σε θάλασσα και στεριά δεν θα πήγαινε χαμένη.

Ας ευχηθούμε όλα να κυλήσουν ομαλά σήμερα το βράδυ, μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων συνεργατών και να σημάνουν οι καμπάνες αύριο 1 Μαρτίου 2020 ξεφορτώνοντας όχι μετανάστες σε ελληνικό έδαφος αλλά τους παρείσακτους συνεργάτες των ΜΚΟ που όλα αυτά τα χρόνια βασάνισαν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας ως απαραίτητοι και αναντικατάστατοι που ακόμη και τώρα συνωστίζονται πίσω από τις κάμερες ως δήθεν σπουδαίοι και σημαντικοί. Αυτά τα λίγα προς το παρόν και ας ζυγίσει η ιστορία όλους, Μητσοτάκη και Φλώρο, εκπροσώπους και φύλακες ιερών και οσίων, εντός και εκτός ελληνικών εδαφών.

Υ.Γ. Αχ, Μαρία, και εσύ δεν πρόσεχες...
 

 
Στίχοι: Γιάννης Ρίτσος Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Πρώτη εκτέλεση: Γρηγόρης Μπιθικώτσης
Με τόσα φύλλα σου γνέφει ο ήλιος καλημέρα με τόσα φλάμπουρα λάμπει, λάμπει ο ουρανός και τούτοι μέσ' τα σίδερα και κείνοι μεσ' το χώμα. Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες. Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας. Κάτω απ' το χώμα μες στα σταυρωμένα χέρια τους κρατάνε τις καμπάνας το σχοινί, προσμένουνε την ώρα, προσμένουν να σημάνουν την ανάσταση τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας 
 

Thedayaftergr