Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Την Τρίτη η κηδεία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου

https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2019/06/23/robertow-1-768x408.jpg 
Από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Κηφισιά, την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Την είδηση έκανε γνωστή, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η οικογένεια του αδόκητα θανόντος στελέχους του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας Σπυρόπουλου αναφέρει:

Γκάλοπ της Metron Analysis : Παράδοση ΣΥΡΙΖΑ, δυναμική αυτοδυναμία για ΝΔ. - Σταθερά μεγάλη η διαφορά και ισχυρή παράσταση νίκης καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis – Οριακά ποσοστά για Χρυσή Αυγή, Βελόπουλο και MέΡΑ25

Γκάλοπ της Metron Analysis : Παράδοση ΣΥΡΙΖΑ, δυναμική αυτοδυναμία για ΝΔ | tovima.gr
Κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ (38,5% έναντι 29,5% αντιστοίχως), όπως δείχνει η έρευνα της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής», παρότι διανύουμε την πιο υποτονική προεκλογική περίοδο των τελευταίων ετών.
Από τις 26 Μαΐου, που διεξήχθησαν οι ευρωεκλογές, μέχρι και σήμερα, δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, αντί για τους συνήθεις προεκλογικούς διαξιφισμούς, οι πολίτες παρακολουθούν μια μακρόσυρτη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής της εξουσίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο… ζαλιστήκαμε! Το ασύλληπτο «φιλοδώρημα» και το ιλιγγιώδες ποσό διαμονής

Κριστιάνο Ρονάλντο… ζαλιστήκαμε! Το ασύλληπτο «φιλοδώρημα» και το ιλιγγιώδες ποσό διαμονής
Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μεσσηνία και στο “Costa navarino”, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες της πολυτελέστατης βίλας που έμεινε, κόστους 8.000 ευρώ τη βραδιά!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα “ El Español” το… φτωχικό κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων που έμεινε ο Πορτογάλος και η οικογένεια

Η περιοδεία της Μαρίας Παπακωνσταντίνου στη Δυτική Κορινθία

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, λωρίδες και εσωτερικός χώρος
Περιοδεία στη Δυτική Κορινθία πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο, η υποψήφια βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κορινθίας , κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου .
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες
Η κ. Παπακωνσταντίνου χθες Σάββατο το απόγευμα επισκέφτηκε Πύργο Κορινθίας (Φωτο αριστερά). Όπου συζήτησε με τους κατοίκους του χωριού για την υπερφορολόγηση, την ασφάλεια και το πως θα ενισχυθεί το αγροτικό εισόδημα.
  
Σημερα η κ. Παπακωνσταντίνου, αφού πρώτα εκκλησιάστηκε στην Παναγία Φανερωμένη στο Ξυλόκαστρο επισκέφθηκε  το Καμάρι, το Δερβένι, τη Λυγιά, το Στόμι, τη Λυκοποριά, το Κάτω Πιτσά και το Κάτω Λουτρό..  
 Η κ. Παπακωνσταντίνου συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής , επαγγελματίες, ανθρώπους της παραγωγής  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και χρειάζονται άμεση λύση . Περιμένουν από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη χαμηλότερους φόρους και περισσότερα κίνητρα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Δύο νεκροί και τεσσερις τραυματίες ποδηλάτες - Τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/06/podhlates_13.jpg
Δυο νεκροί ποδηλάτες από το τροχαίο δυστύχημα στο 1οχλ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας, όπως μετέδωσε νωρίτερα το kozan.gr.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 στο 1οχλ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε μια ομάδα ποδηλατών, 6 στον αριθμό.

"Πυρά" κατά του νέου Περιφερειάρχου Πελοποννήσου Παν. Νίκα, από Νικολάκου , Μπούζα και Γκούνη στη Μεσσηνία


Πύρ ομαδόν κατά Νίκα: “Σοβαρευτείτε επιτέλους κύριε Νίκα”Και νέα επίθεση κατά του νέου εκλεγμένου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα , εξαπέλυσαν οι εκλεγμένοι περιφ. σύμβουλοι στην Π.Ε. Μεσσηνίας με την ¨" ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου  και  .Απόστολος Γκούνης .
Στην κοινή τους και με τίτλο  "Σοβαρευτείτε επιτέλους κύριε Νίκα" , ανακοίνωση, οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, στην  Π. Ε. Μεσσηνίας , αναφέρουν: