Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Διάσπαση Δήμων: σε Ν/Σ του Υπουργείου Υγείας θα ψηφιστεί η Τροπολογία


Καταρτίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του AIRETOS, η Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας της Βουλής για την επόμενη εβδομάδα 4-8/3/2019.
Την Τρίτη 5/3/2019 οι εργασίες της Ολομέλειας περιλαμβάνουν Ν/Σ του Υπουργείου Υγείας  ....
airetos.gr

106.000 Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα : Εκδόθηκε η Απόφαση ανάθεσης ύψους 12.223.920,00 ευρώ

 
Δημοσιεύθηκε την 1η Μαρτίου 2019 η Απόφαση του Αλέξη Χαρίτση για την ανάθεση σε πέντε Εταιρείες της προμήθειας 106.000 καλπών, με δυνατότητα προσαύξησης της ποσότητας κατά 40%.
Οι κάλπες προορίζονται για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που  ....
airetos.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΘΑ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΚΟΥΠΑΙΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ (Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. Γ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ Γ. ΔΕΔΕ.)


Γράφει ο Γρηγόρης Κλαδούχος 


Τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες με επιτελείο τεχνικών. Παραβρέθηκε και ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός.
      Στην συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου ο Γ. Δέδες αναφέρθηκε στα έργα της περιοχής: Νέα Γέφυρα στον Σύθα, Νέα Γέφυρα στο Σκουπαίικο και Κόμβο στην Λυκοποριά.
     Εκ μέρους των Ενεργών Δημοτών και του παρόντος υποψηφίου Δημάρχου Επαμεινώνδα Κατσούλα, ο Γρηγόρης Κλαδούχος εισηγήθηκε η Νέα Γέφυρα να κατασκευαστεί Νότια αυτής που υπάρχει σήμερα. Εισερχόμενοι από Δυτικά

Ο Γιάννης Μανιάτης συζητά στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, Karamanlis Hall, 02 Μαρτίου 2019)


Στο Delphi Economic Forum μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης στα πλαίσια του session για τον Ενεργειακό Γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας, καθώς και την Εθνική Στρατηγική Εξωτερικής Πολιτικής με θέμα «Energy Geopolitics and the Role of Greece».
Στην παρέμβασή του, αναφέρθηκε στο κοινό Ενεργειακό Δόγμα με την Κύπρο, μέσα από την ένωση των δυνάμεων των αδελφών λαών. Έδωσε συγχαρητήρια στην Κυπριακή Δημοκρατία,

Με Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη, το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με τους διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη, που εμφανιστούν σόλο αλλά θα συμπράξουν και σαν ντουέτο, θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, 15-17 Μαρτίου 2019 στο ΝαύπλιοΤο Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου - Αγγελική  Μαυρούλη, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών. 

ΣΟΚ ΣΤΟ "ΚΑΡΦΙ"

Ξημερώματα Σαββάτου και η Εφημερίδα "Το Καρφί" σοκάρει τo πανελλήνιο, ξηρά θάλασσα και αέρα, με τη σοβαρή προειδοποίηση, εάν όχι κάτι άλλο, για την αποκάλυψη δύο Υπουργών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για γνωστό επιχειρηματία που τους έχει γραμμένους σε DVD και προειδοποιεί να το δώσει στην επικαιρότητα αν δεν τηρηθεί η Συμφωνία. Στην ταινία, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας πρωταγωνιστεί και η κυρία του κυρίου και αναφέρεται σε οικονομική συναλλαγή μεταξύ των 2 Υπουργών και του γνωστού επιχειρηματία.


Η εφημερίδα Παραπολιτικά αναφέρει ότι

Μεγάλες σκορ στην 21η αγωνιστική της Α΄ Κορινθίας


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRh2DX9tNSY6I2Um2J1hSWXmbAHIU3RWDUG_UgXM4s_U3ZjEtK_uKiY26XSntIhxAWVgWHXtvrZX8qGnIvGLAxdzBn6xi2JV4t7gWJV2oS1hfJ7zgyGbPnzArnII3VHsw0KaIsGYNfAC04/s1600/DSC01446.JPG 
Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
 η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 επικράτησε, στο γήπεδο Λεχαίου, με 4 – 0 επί του ΑΟ. Ζευγολατιού ,και προηγείται σταθερά στους +6  βαθμούς  του ο ΑΟ Λουτρακίου που σάρωσε με 5 - 0 στο «Θώδειο» Στάδιο του ΠΑΣ Κλένια. 
Εύκολο απόγευμα για τον Πέλοπα Κιάτου που επικράτησε με 3 - 0 επί της ουραγού ομάδας των Αγίων Θεοδώρων, ενώ ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου γνώρισε την ήττα 0 – 1 στην έδρα του από τον Παννεμεατικό. 
Στο Πετρί η τοπική Θυέλλα , επικράτησε με 2 – 0 του Αστέρα Δερβενίου  η παραμονή, του οποίου στην κατηγορία, αυτή τη στιγμή είναι μη επισφαλής. Στο γήπεδο της Κλένιας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου , έχασε με το ίδιο σκορ από τον

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου 4 - 1 και τον Πανευρωστινιακό και γιά την άνοδο τραβά! - Νικηφόρο περασμα του Ισθμιακού από το Σοφικό.


Σχετική εικόνα

Αυλαία της 20ης  αγωνιστικής σήμερα, στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας όπου στο γήπεδο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ», στα Ίσθμια ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός  Λουτρακίου επιβλήθηκε με το ευρύ 4 – 1 επί του Πανευρωστινιακού, ενώ νικηφόρα  με 3 – 0 πέρασε και Ισθμιακός από το Σοφικό επί του τοπικού Πανσολυγειακού. 
 Η 20η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον ΑΟ Περαχώρας να αγωνίζεται , στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» με τον ΑΠΣ Αγιάννης, την στιγμή που ο Εθνικός Ξυλοκερίζης μάχεται με τον Ολυμπιακό Άσσου. 
Και ενώ  η Θύελλα Κάτω Διμηνιού παίρνει άκοπο εκτός έδρας «τρίποντο , στα χαρτιά» από τον ΑΟ Λεχαίου, ο Ηρακλής Λεχαίου, μάχεται στην Τραγάνα του Κιάτου, κόντρα στον ΑΟ Ασπροκάμπου. 
Τέλος στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού αγωνίζεται με τον ΑΟ Μαψού.
                                   
20η Αγωνιστική
Σαββατο2/3/19, (αποτελέσματα)




Πανσολυγειακός
-
Ισθμιακός 0 - 3

ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Πανευρωστινιακός 4 - 1









Κυριακή 3/3/19, 15:00

Πλήθος κόσμου στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης για το «τελευταίο αντίο» στον Φαίδωνα Γεωργίτση ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ

 https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/03/kideia-georgitsi-1.jpg
 Φαίδων Γεωργίτσης, η τελευταία πράξη. Μια ζωή γεμάτη θέατρο έζησε ο «Έλληνας Τζέιμς Ντιν», όπως τον αποκαλούσαν τη δεκαετία του ’70. Μια ζωή που «έσβησε» το πρωί της Παρασκευής (01.03.2019) όταν ο γόης του ελληνικού σινεμά νικήθηκε από τον καρκίνο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες, όλους όσους τον γνώρισαν.
Φίλοι, συγγενείς και η οικογένεια του Φαίδωνα Γεωργίτση συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να να αποτίσουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ηθοποιό. Ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετίσουν. Η οικογένειά του, η σύζυγός Μπέτσυ και τα παιδιά του Ραφαέλο και Μαρίζα ,δέχτηκαν τη στήριξη και τη ζεστή αγκαλιά συγγενών και φίλων.

Φαίδων Γεωργίτσης, το τελευταίο χειροκρότημα – Συγκλόνισε ο τελευταίος ασπασμός από τη Μαίρη Χρονοπούλου | Newsit.grΣυγκλονιστική ήταν η παρουσία της Μαίρης Χρονοπούλου. Ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού σινεμά που είχε συνεργαστεί στενά με τον Φαίδων Γεωργίτση.
Στα «Κόκκινα Φανάρια», στις «Γοργόνες και Μάγκες» και κυρίως στην ταινία «Μια Κυρία στα Μπουζούκια». Εκεί όπου η Μαίρη Χρονοπούλου τραγούδησε για τα μάτια του

Τσίπρας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Θα είμαι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί επισήμως τα Σκόπια.

Με πανηγυρικούς τόνους ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε από το 4ο Φόρουμ των Δελφών ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται τα Σκόπια, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας «για την εμβάθυνση της συνεργασίας» στο εμπόριο, τον τουρισμό, την ενέργεια, τον πολιτισμό,