Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία η συμμετοχή του Μουσικού και Μορφωτικου Συλλόγου Ξυλοκάστρου *Ο ΑΥΛΟΣ *, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής , στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα





Η συμμετοχη μας της χορωδιας μας, του Μουσικού και Μορφωτικου Συλλόγου Ξυλοκάστρου *Ο ΑΥΛΟΣ *, στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία σημερα, στο Πεδιον του Άρεως, καλεσμενη απο τον Περιφερειαρχη Αττικης κο Γιωργο Πατουλη.
Η Χορωδία μας θεωρούμε οτι εκπροσώπησε επάξια την Περιφέρεια μας, Πελοποννήσου, σε αυτο που της ζητήθηκε, να τραγουδησει χριστουγεννιατικα τραγούδια και να δώσει το δικό της εορταστικό μουσικο χρώμα στις εκδηλώσεις της Περιφερειας Αττικής.
Εισπραξαμε την αγαπη και το αγκάλιασμα του κόσμου που μας τιμησε με τη παρουσία του.
Εκ μερους του Δ. Σ. του Συλλογου μας, ευχαριστούμε για την αψογη φιλοξενία. Ιδιαίτερα ομως ευχαριστούμε τον Περιφερειαρχη μας κο Παναγιώτη Νίκα, που μας επέλεξε να εκπροσωπησουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζι με το χορευτικό της Καλαμάτας και που ηταν κοντα μας σε αυτη την εορταστικη βραδια.Θεωρούμε οτι προσφεραμε το καλυτερο δυνατό. Ευχαριστούμε θερμα και τον Αντιπεριφερειαρχη μας Κορινθιας κο Αναστάσιο Γκιολή, ο οποιος "άνοιξε" αυτόν τον υπέροχο δρόμο συνεργασίας.
Τελος ευχαριστούμε και τους χορωδους μας που ανταποκριθηκαν σε αυτο το καλεσμα στην Αθηνα.
Απο ολους εμάς καλες και ευλογημενες γιορτές με υγεία και χαρα..
Η πρόεδρος του Μουσικού και Μορφωτικου Συλλόγου Ξυλοκαστρου * Ο ΑΥΛΟΣ *..


ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ