Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ;


Ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή την Κυριακή 7η Ιουλίου 2019 της Αγίας Κυριακής στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη να ξηλώσει το παρακράτος και να φτιάξει ένα νέο Κράτος ευημερίας και ασφάλειας.

Το παρακράτος αντεπιτέθηκε άμεσα ανακοινώνοντας το νέο Υπουργικό Συμβούλιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι του χθές, λάτρεις του πολιτικού lifestyle και ελεγχόμενοι από τη Μαντάμ "Ο". Κοινό στοιχείο τους τα πάθη, το εργαλείο εκβιασμού τους.

Το πιο κραυγαλέο η επανεμφάνιση ενός Πόντιου, εγγύηση ελέγχου του Κυριάκου από το χθες.

Άκου Κυριάκο, ο λαός τόλμησε και σε ψήφισε, εσύ θα δειλιάσεις να ξηλώσεις το παρακράτος για μία ελεύθερη και ευημερούσα Ελλάδα; Επέλεξε νέους και νέες πολιτικούς Υπουργούς για μία νέα Ελλάδα. Ο λαός ανέδειξε και έδωσε νομιμοποίηση σε πολλούς νέους εξαίρετους πολιτικούς που δεν προσκύνησαν αλλού για να αναδειχθούν. 

Αν ναι, αν το αύριο είναι το ίδιο με χθές, με ανθρώπους άτολμους δημοσιοσχετίστες, είσαι ήδη παρελθόν. Κάτι θα ήξερε ίσως ο Αλέξης που δεν έφυγε ακόμα για το Ιράν. 6 μήνες πολιτικής ζωής σου δίνουν οι συνεργάτες της Κυρίας.

Στείλε τη Μαντάμ στις Βερσαλλίες και φτιάξε ελληνικό Κράτος αν θες να κυβερνάς για πάντα. Στάσου αντάξιος των προσδοκιών. Εκκαθάρισε την κόπρο του Αυγεία πριν σε πνίξει. 

Αυτοί που δημοσιοποιήθηκαν ως διορισμένοι ήδη Υπουργοί είναι στην πλειονότητά τους εγγύηση ασυλίας για τα εγκλήματα Τσίπρα και ταφόπλακα για εσένα. Προδοσία, η λίστα της Μαντάμ "Ο".

Η νύχτα σου θα είναι μακριά και τα τηλέφωνα θα ηχούν ως σειρήνες της Κίρκης. Κλείσε τα αυτιά και όρισε τη μοίρα της Ελλάδας. 

Η Ελλάδα θέλει σοφία και τόλμη για να κυβερνηθεί. Αλλιώς δεν θα ξημερώσει ποτέ και ο αντίστροφος χρόνος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη ξεκίνησε...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr