Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

Ποιος  Μπίστης, ποιος Παμπούκης, ποιος Ραγκούσης, ποιος Κουβέλης, ποια Ξενογιανακοπούλου, ποια Παπακώστα, ποιος Αποστολάκης, ποιος Κουίκ. Ατελείωτος κατάλογων περαστικών έξω από τη Βουλή του κ.Τσίπρα αποκαλύπτεται πως θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα χωρίς την ψήφο του λαού. Είναι αυτό δημοκρατία, κύριοι Συνταγματολόγοι της χώρας, με προεξέχοντα τον εξαφανισμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, του χαβιαριού και της τσιπούρας; Ποιος τους ορίζει και ποια συμφέροντα θα υπηρετούν; Ποιος θα είναι ο ρόλος των 300 της Βουλής, που μετατρέπονται σε φτηνή διακόσμηση και σε περιοδεύοντα θίασο του καθεστώτος Τσίπρα. Αυτό λέγεται αλλαγή Πολιτεύματος.

Ποιος κυβερνάει την Ελλάδα, τελικά; Ο ελληνικός λαός ή μήπως Mαντάμ "Ο" και ο ρασοφόρος "Π" καταστρέφοντας τη δημοκρατία και την Ελλάδα, αργά και βασανιστικά; Ποια είναι τα αφεντικά των δύο δήμιων του ελληνισμού; Προσεχώς.

Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να αντιδράσει με πρόταση μομφής αμέσως μετά την πραγματοποίηση ενός τέτοιου "δημοκρατικού" πραξικοπήματος και όχι τώρα. Κάθε βουλευτής που δεν θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό αντιπρόσωπο της πάρτης του και μόνο να την υπερψηφίσει. Εκλογές τώρα για να μιλήσει επιτέλους ο λαός και να σταματήσει ο εσκεμμένος δημοκρατικός εκφυλισμός που οδηγεί σε εθνικές εκχωρήσεις και πολιτειακές ανατροπές. Αλλιώς μαύρες νύχτες της δημοκρατίας μέσα από ένα φανταχτερό προσκήνιο με απύθμενο παρασκήνιο. 

Είναι μέσα μας και μας καταστρέφουν...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr