Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Οι ξεπουλητές της ιστορίας και της σύγχρονης Μακεδονίας προσπαθούν με αγωνία να μας πείσουν ότι η Μακεδονία δεν είναι μόνο μία, δεν είναι μόνο ελληνική, ό,τι ακριβώς έκανε και ο Στρατάρχης Τίτο από το 1944. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσουν την εθνική συναλλαγή τους για την παραμονή στην εξουσία, παρά τη θέληση του ελληνικού λαού και με ένα κόμμα μειοψηφίας. ΣΥΡΙΖΑ και 6 λαθρεπιβάτες της Βουλής, κομμένα ρετάλια από τα εκλεγμένα από τον ελληνικό λαό πολιτικά κόμματα.

Στο μυαλό αυτών των σφετεριστών της εξουσίας και της Ελλάδας ασφαλώς και τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι μόνο ελληνικά, και τα νησιά του Ιονίου δεν είναι μόνο ελλληνικά και η Θράκη δεν είναι μόνο ελληνική και τα πάντα δεν είναι μόνο ελληνικά. Αφού λοιπόν κατά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Φίλη οι Μακεδόνες δεν είναι μόνο Έλληνες, οι Θρακιώτες δεν είναι μόνο Έλληνες, οι Πόντιοι δεν είναι μόνο Έλληνες, οι Κρητικοί δεν είναι μόνο Έλληνες μήπως θα μπορούσε ο κ.Φίλης να μας πει ποιοι είναι Έλληνες τελικά; Καλά το παίζει εκ των έσω το παιχνίδι των  αρπακτικών της Ελλάδας. Ένα Υπουργείο του αξίζει και αυτουνού από την Παρασκευή.

Από την Πέμπτη 23 Ιανουρίου 2019, αποφράδα ημέρα για την πάλαι ποτέ μία και μοναδική Μακεδονία των Ελλήνων, ένα μόνο πράγμα θα είναι σίγουρο. Mε την υπογραφή από την Κυβέρνηση-Κουρελού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, oι σύγχρονοι και μελλοντικοί Μακεδόνες δεν θα είναι Έλληνες, αυτό ακριβώς θα μαθαίνουν τα παιδιά όλου του κόσμου από εδώ και πέρα.

Την Παρασκευή με τις νέες εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία  του κ.Τσίπρα και την άνοδο του VMRO στην εξουσία θα το καταλάβει καλά ο κ.Φίλης και η νομενκλατούρα του. Τότε θα είναι αργά για την Ελλάδα, αλλά όχι για τους Έλληνες...
 

Thedayaftergr