Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Πρεμιέρα 2ου γύρου στην Α΄ Κορινθίας με ντέρμπι στο Ζευγολατιό


 http://www.loutraki365.gr/sites/default/files/styles/760x/public/2sbyy8ph_o_0.jpg?itok=RNmrYi_R
Υστέρα  από την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , λόγο  αποχής  των  διαιτητών  μετά  τον ξυλοδαρμό  συναδέλφων τους  σε αγώνα της Γ΄ κατηγορίας , οι  αγώνες  ξαναρχίζουν από αυτό το  Σαββατοκύριακο.
Πρεμιέρα  δευτέρου  γύρου στο πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας  αποτελεί  η 16η  αγωνιστική , που διεξάγεται αύριο  Σάββατο  (26-1-2019) στις 15:00.
Της αγωνιστικής  δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα  στον ΑΟ Ζευγολατιού  και τον Πέλοπα Κιάτου , ο οποίος θέλει την νίκη , για να μην βρεθεί  εκτός της πρώτης πεντάδας. Ο αγώνας αποτελεί ρεβάνς  του αγώνα της 1ης  αγωνιστικής στο Κιάτο όπου οι ομαδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με τέρματα  2 – 2.
Η «πρωταθλήτρια Χειμώνα» Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει  την ουραγό ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, στο ΔΑΚ Κορίνθου , ενώ στο «Θώδειο»  ο ΑΟ Λουτρακίου αγωνίζεται με την Ελλάδα Βέλου.
Στο «Κώστας  Βυζάς» ο Αστέρας  Δερβενίου , αντιμετωπίζει τον Άγιο Γεώργιο , και έχει στόχο  τη νίκη ώστε να βελτιώσει  την αγωνιστική του θέση, ενώ την νίκη αναζητά στο Ξυλόκαστρο και ο Πανκαμαριακός που μάχεται με τον Τενεάτη Αθικιών.  Στο Χιλιομόδι δοκιμάζεται ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου  κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στο Πετρί η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον ΠΑΣ Κλένια . Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός μάχεται με τον Παννεμεατικό 


16η Αγωνιστική
ΑΟ Λουτράκι
-
Ελλάς Βέλου
Α.Σ. Κόρινθος 2006
-
Αγ. Θεόδωροι
ΑΟ Zευγολατιού
-
Πέλοπας Κιάτου
Αστέρας Δερβενίου
-
Αγ. Γεώργιος
Θύελλα Πετρίου
-
ΠΑΣ Κλένια
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Παννεμεατικός
Πανκαμαριακός
-
Τενεάτης Αθικίων
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου