Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ




Της Λέττας Καλαμαρά

Τραγικός ο πρώην Αρχηγός των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων κ.Κωσταράκος στο λόγο του, λανσαρίστηκε σήμερα από το ανώνυμο ΑΠΕ-ΜΠΕ (http://www.antinews.gr/action.read/politiki/kostarakos-i-ellada-prepei-na-sikothei-ksana-me-ton-patriotismo/2.129533) για να προκαταλάβει τη θέση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με δεκανίκι το  Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ερήμην της θέλησης και της ψήφου του ελληνικού λαού. (https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/735485_mkostarakos-kai-eapostolakis-o-stratigos-kai-o-nayarhos-poy-vgazoyn-tin)

«Ο πατριωτισμός αφορά όλους τους τομείς του ιδιωτικού και δημόσιου βίου», αναφώνησε προς τον πρώην Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή και τους Ευρωλάτρεις πρώην ΥΕΘΑ Αβραμόπουλο και Μεϊμαράκη, οι οποίοι στιγματίστηκαν άδικα στο παρελθόν με σωρεία σκανδάλων κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος εις βάρος όλων μας και απομείωσης της ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Μόνο απογοήτευση και οργή μας κατακλύζουν από τη Συμφωνία γιατί αντικαταστήσαμε τον πατριωτισμό με διεθνιστικές αντιλήψεις και ιδεοληψίες...», για την προδοτική παράδοση της μακεδονικής γλώσσας και έθνους από την Ελληνική Κυβέρνηση. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ.Κωσταράκος, μόλις επέστρεψε η πολιτική του προϊσταμένη κ.Μογκερίνι από το βάλτο των Πρεσπών όπου καταχειροκροτούσε τον Αλέξη Τσίπρα, εκείνος ως Αρχηγός του Ευρωστρατού, πέβαλε την παραίτησή του ως ελάχιστο δείγμα εθνικής περηφάνειας του. Πόση έπαρση και υποτίμηση της νοημοσύνης μας, αλήθεια.
Αναφέρθηκε και στην Αλβανία, λέγοντας ότι "διάκειται απροκάλυπτα εχθρικά και αποθρασύνεται από την υποχωρητικότητα της Ελλάδας έναντι των Σκοπίων». Προφανώς αδυνατεί να αντιληφθεί, αν και Στρατηγός, το παιχνίδι της γείτονος για τον αποπροσανατολισμό και τα ενεργειακά κέρδη του Ιονίου και τη διάσπαση της μόνης αληθινής συμμαχίας.
«Απαιτούνται όμως και ισχυρές και αξιόπιστες Ένοπλες δυνάμεις ικανές να στηρίζουν τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας… Χρειάζονται όμως αναδιοργάνωση και κάλυψη των κενών." , είπε. Εσύ, τι έκανες, Αρχηγέ μου, θα έλεγε και ο απλός λαός όταν δυναστεύοντας ένα εγκληματικά τρύπιο στρατό του 30% της παραμεθορίου ηγήσουν περηφανευόμενος. "Μα, το είπα στους προϊσταμένους μου",  θα μπορούσε να έλεγε ένας αδαής που δεν γνώριζε ότι ένας Αρχηγός δεν έχει προϊσταμένους. Έχει μόνο όπλα και τιμή.
«Η Ελλάδα πάντα σηκώνεται όταν είναι πεσμένη, και τώρα είναι πεσμένη και πρέπει να σηκωθεί γιατί η Ευρώπη την χρειάζεται. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ο δρόμος της προσπάθειας, της υπομονής και της επιμονής. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία μας και στο έθνος μας να κάνουμε μια καινούργια αρχή», τόνισε ο κ. Κωσταράκος.

Η Ελλάδα σέρνεται επί δεκαετίες γιατί απλά ξέχασε να πολεμά, να χύνει το αίμα της για την πατρίδα της εντός και εκτός αυτής. Να παραβιάζεται και αυτή απλά να καταγράφει το βιασμό στις ιστοσελίδες των Ενόπλων Δυνάμεων της. «Μα, τι να κάνουμε πόλεμο;», θα έλεγε ο αδαής. Μα ο πόλεμος είναι εδώ, είναι καθημερινός, είναι στα άδεια μας στρατόπεδα, είναι στις τρομοκρατικές ενέργειες, είναι στις δεξιώσεις και τις φωτογραφίσεις είναι στους άκαπνους Αξιωματικούς μας που δεν άκουσαν ποτέ τη σφαίρα, εν αντιθέσει με τους Ρουμάνους, τους Πολωνούς, τους Αλβανούς, τους Ιταλούς, τους Γάλλους και τους Τούρκους γιατί ήταν απασχολημένοι σε σημαντικότερες απειλές, όπως το σερβίρισμα των παρανόμων μεταναστών, που πρόσφερε απλόχερα και ο κ.Κωσταράκος επί της ηγεσίας του. Τότε, που αντί της φύλαξης των συνόρων έγινε ο κατ'εξακολούθηση βιασμός τους, υπό το άγρυπνο βλέμμα των Ένοπλων Δυνάμεων και του Αρχηγού τους.


Ο πόλεμος είναι να μην ψηφίζεσαι και να ασκείς εξουσία ως ειδήμων, να είσαι στρατηγός χωρίς στρατό με μόνο αντάλλαγμα τα άδεια άκαπνα στρατόπεδα, μέχρι να έρθει η ώρα που θα είναι αργά για να τα κλαίς.

Κρίμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν επιλέγει από τα στάσιμα, θολωμένα και δύσοσμα νερά των Παρισίων… Για κάθε περίπτωση το Κράτος των Εχθρών μας έχει και 1-2 εναλλακτικούς εκλεκτούς και πολυφορεμένους για να μην σηκωθεί ποτέ ο Ελληνικός Στρατός. Εκλεκτοί και αυτοί με τις ίδιες αξίες και την ίδια Αρχηγό.

Thedayaftergr


Η δημοκρατία είναι για τους πραγματικούς πολιτικούς. Για τους άκαπνους Στρατηγούς χωρίς στρατό, πιστούς οπαδούς της Όλγας των Παρισίων, εχθρού της Ελλάδας, ισχύει μόνο ένα ρητό:

"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα..."