Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Γ΄ ΕΘνική : Ντέρμπι παντου . Δοκιμασία για τους πρωτοπόρους- Παει για την πρώτη της νίκη ο ΠΑΣ Κόρινθος.


http://revista.gr/wp-content/uploads/2017/03/16806967_380736955628479_8378188815581927520_n-960x282.jpg

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει , αύριο Κυριακή (16:00), στο πρόγραμμά της, η 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στους ομίλους 6ο, 7ο και 8ο όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Πελοποννήσου.
Στον 6ο όμιλο οι τρεις πρωτοπόρες ομάδες Διαγόρας Ρόδου, Θύελλα Ραφήνας και ΠΑΟ Βάρδας, αντιμετωπίζουν σε  τοπικά ντέρμπι τις ομάδες του Ιαλυσού Ρόδου, του Παλληνιακού και του Πανηλειακού, αντίστοιχα. Μάλιστα στο ντέρμπι
της Ηλείας γηπεδούχος είναι ο Πανηλειακός.
Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες του Διαγόρα Βραχνέικων με τον Αχαρναϊκό, της Νίκης Τραγανού με τον Παναιγιάλειο και του Φοίβου Κρεμαστής με τον Αστέρα Αμαλιάδας (13:30) όπου η ομάδες θα προσπαθήσουν για το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ρεπό έχει ο Πανμοβριακός Ριόλου.

3η αγωνιστική
Διαγόρας Ρόδου-Ιάλυσος
Διαγόρας Βραχνέικων-Αχαρναϊκός
Νίκη Τραγανού-Παναιγιάλειος
Θύελλα Ραφήνας-Παλληνιακός
Πανηλειακός-ΠΑΟ Βάρδας
Φοίβος Κρεμαστής-Αστέρας Αμαλιάδας (13:30)
Ρεπό: Πανμοβριακός Ριόλου

Στον 7ο όμιλο ο ΠΑΣ Κόρινθος θα προσπαθήσει  για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον εκ των πρωτοπόρων Αιολικό Μυτιλήνης . Σε δοκιμασία και έτεροι πρωτοπόροι καθώς  αγωνίζονται εκτός έδρας με αντιπάλους που αναζητούν βαθμούς, Ο Ηλικιακός αγωνίζεται  εκτός με τον Πανθηραϊκό, όπως η Χαλκίδα κόντρα στο Άγιο Ιερόθεο , ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι υποδέχονται το Αιγάλεω. Χαραυγιακός  και Καλλιθέα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, ενώ τέλος ο Απόλλων Ερετρίας υποδέχεται την Θύελλα Καμαρίου (14:00).
3η αγωνιστική
Χαραυγιακός-Καλλιθέα
Απόλλων Ερέτριας-Θύελλα Καμαρίου (14:00)
Κόρινθος-Αιολικός
Άγιοι Ανάργυροι-Αιγάλεω
Άγιος Ιερόθεος-ΑΟ Χαλκίδας
Πανθηραϊκός-Ηλυσιακός


Στον 8ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Παναργειακό και στον Ασπρόπυργο, ενώ η εταίρα των πρωτοπόρων Καλαμάτα αγωνίζεται στις 14:00, στην Κεφαλονιά με την ουραγό ομάδα του ΑΟ Εικοσιμίας.  Δοκιμασία περιμένει την ομάδα του Κατασταρίου (12:30) στο Δίστομο κόντρα στον Αμβρυσσέα, ενώ στο Κρανίδι η ΑΕ Ερμιονίδας , στο ντέρμπι της Αργολίδας, αντιμετωπίζει την ΑΕ Λέρνας.. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας τουΑΟ Υπατίου με την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου , όπως και του    Αστέρα Βλαχιώτη με τον Παναρκαδικό. Τέλος στη Μεσσήνη ο Πάμισος υποδέχεται τον Μανδραϊκό.
Η 3η αγωνιστική
ΑΕ Ερμιονίδας-ΑΕ Λέρνας
Πάμισος-Μανδραϊκός
Αστέρας Βλαχιώτη-Παναρκαδικός
Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΟ Κατασταρίου (12:30)
ΑΟ Εικοσιμίας-Καλαμάτα (14:00)
ΑΟ Υπάτου-ΑΕ Πελλάνας
Παναργειακός-Ασπρόπυργος