Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Μέσα στο κατακαλόκαιρο και άρον-άρον, εντός 10 ημερών, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας(;) και Θρησκευμάτων προαναγγέλει το νέο σύστημα εισαγωγής στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Το βέβαιο είναι ένα: Η ριζοσπαστική Αριστερά σεβόμενη το καθεστώς της θα επιδιώξει την είσοδο της νεολαίας μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες, σε αντικατάσταση των Πανελλαδικών εξετάσεων που ο έλεγχός τους από το κόμμα είναι δυσχερής. 

Ιδιωτικά σχολεία και εκλεγμένοι ριζοσπαστικά  Διευθυντές Σχολείων κομμουνιστών αρχών αναμένεται να καθορίζουν με τις βαθμολογίες των μαθητών το μέλλον των παιδιών μας. Αλίμονο, αν η νομενκλετούρα του καθεστώτος "σκάει" ένα κάρο λεφτά για τους αδύναμους απογόνους της και δεν "λαμβάνει" τους βαθμούς εισαγωγής και αλίμονο αν οι κομισάριοι του Καθεστώτος στη δημόσια παιδεία δεν μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικά ιδεολογικής νομιμοφροσύνης για την κομματική αναγέννηση της σκλαβωμένης χώρας/αποικίας μας. Για τους υπόλοιπους, το απλό και απείθαρχο προλεταριάτο και τους ανένταχτους, πειθαναγκασμός ή ξενιτιά είναι οι δρόμοι της ζωής.

Φυσικά ούτε λόγος για ανταγωνιστικά ιδιωτικά Πανεπιστήμια προς επακόλουθη άνοδο και των Δημοσίων ούτε λόγος για την άθλια θέση των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην παγκόσμια και ευρωπαϊκή κατάταξη.  Στις Στρατιωτικές Σχολές και τα Σώματα Ασφαλείας, τον σκληρό πυρήνα του Έθνους, γυρίζουμε στην εποχή του χωροφύλακα φυσικά, όπου Μητροπολίτες και Πρόεδροι θα ορίζουν και πάλι τον ιδεολογικό ιστό της Άμυνας, αυτή την φορά από την ανάποδη, ριζοσπαστικά και καθεστωτικά. Σκοπός είναι πάνω απ'όλα ο έλεγχος της παιδείας και του μέλλοντος σε μία διεφθαρμένη χώρα ανάλογη της Τουρκίας και των Βαλκανικών χωρών, υποθηκευμένη, ξεπουλημένη και χωρίς παιδεία,  όπου οι αλλαγές έρχονται πριν ωριμάσει η κοινωνία για να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουμε πάντα μία διεφθαρμένη αποικία, αναπαραγωγής της κατάντιας της ανά τις γενιές, τουλάχιστον μέχρι το 2060 και μετά βλέπουμε.

Ας περιμένουμε να μάθουμε λοιπόν σε 10 μέρες τα μεγαλεπήβολα σχέδια του κ.Γαβρόγλου, μέσα από την Πράβδα της ενημέρωσης και το "ελληνικό Sputnik", να μάθουμε το τι μέλλει γενέσθαι το 2019 για τις επόμενες δεκαετίες στην Ελλάδα. Αλίμονο αν έφευγε ο κ.Τσίπρας χωρίς να υποθηκεύσει πέρα από το σώμα της Ελλάδας και το πνεύμα της. Όλα εξάλλου έχουν μία καλή τιμή. Πετρέλαια και ιδέες...
 

Thedayaftergr