Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣTA 60's


Η ιστορία κάνει κύκλους και η Ελλάδα γυρίζει στα μεταπολεμικά χρόνια, που ήταν γεμάτα πόνο αλλά ήταν το εφαλτήριο, όταν σημείωσε τεράστια πρόοδο και άνοδο του βιοτικού επιπέδου της, όντας στην πλευρά των νικητών. Μία περίοδο άνθησης που ξεκίνησε από τον Πόλεμο της Κορέας και διακόπηκε άνανδρα από τη Χούντα του Ιωαννίδη και του τρισάθλιου δόγματος Κίσινγκερ, που επέβαλε παγκοσμίως δικτατορίες ως μορφές πολιτεύματος, fake δημοκρατίες, στη μορφή που τις ζούμε πλέον εν έτει 2018.

Εκείνη την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκαν οι εχθροί της Ελλάδας, το ποντιακό «ελληνικό» δίδυμο «Γκιουλέν», με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο, και αφού πέτυχε τη διάλυση της Κύπρου, εργάστηκε για την υποδούλωση και διάλυση της χώρας μας επί δεκαετίες μέχρι τις μέρες μας. Ομολογουμένως, δεν τα πήγε και άσχημα. Αφού λοιπόν το συγκεκριμένο δίδυμο εκτέλεσε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και ανέδειξε κάθε υποταγμένο σε αυτό και την αυτοκαταστροφή μας,  δημιούργησε μία κοινωνία που πλέον παραδίδεται αμαχητί και καταδικάζεται στην εξαθλίωση.

Εκτελέσεις επιχειρηματιών και εκδοτών, εμπρησμοί επιχειρήσεων, 
πλήρης έλεγχος των άνομων μέσων ενημέρωσης με τον έλεγχό τους από λαθρέμπορους πετρελαίου, ναρκωτικών, τσιγάρων και αχυρανθρώπων εκ της αλλοδαπής, υποταγή και ευνουχισμού του κρατικού μηχανισμού και της Δικαιοσύνης και κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε η Ελλάδα να χρωστάει σήμερα 180% του ΑΕΠ της και μέχρι το 2060 και το χειρότερο να πανηγυρίζει που παρέδωσε την ταυτότητα της Μακεδονίας στους Σλάβους.

Το καλύτερο όλων η μουσουλμανοποίηση των νησιών του Αιγαίου. Αυτά που μας παρέδωσαν οι αγωνιστές των Βαλκανικών Πολέμων, με το αίμα τους υποδουλώνονται με το «λάδωμα» της τοπικής κοινωνίας και το ξεπούλημα κάθε πλουτοπαραγωγικού πόρου σε Γερμανούς, Κινέζους, Γάλλους και Ιταλούς. Η απόλυτη εκτέλεση ενός λαού και των απογόνων του μέχρι το 2060. Το τέλειο εθνικό  έγκλημα, από 2 ανθρώπους γεμάτους μίσος για την Ελλάδα, πάθος για παράνομα δισεκατομμύρια και χιλιάδες πειθήνια υποχείριά τους επί πληρωμή.

Η Ελλάδα των τριπλασίων του πληθυσμού της επισκεπτών ετησίως, του άπλετου ενεργειακού της φωτός και των 2 αγωγών φυσικού αερίου, TAP και EastMed, που τόσο λυσσαλέα προσπαθούν οι εχθροί μας να αποτρέψουν τη διέλευσή τους από ελληνικό έδαφος χρειάζεται ηγέτες, που δεν θα επισκέπτονται τις νύχτες τους δήμιους μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια για να  εκτελούν τις εντολές τους εις βάρος του λαού μας. Με λίγα λόγια άνδρες ή γυναίκες που θα φοράνε παντελόνια και θα μπορούνε να κοιτάνε το λαό που τους "εξέλεξε" στα μάτια. Ηγέτες που δεν παράγονται στα "θερμοκήπια". Ηγέτες που δεν παιρνάνε από το κρεβάτι του Πόντιου Προκρούστη μπρούμυτα, πριν ανέλθουν στην εξουσία και παραδώσουν την Ελλάδα ξεδιάντροπα στους εχθρούς της. Δυστυχώς τέτοιους ηγέτες αναδεικνύει μία κοινωνία μόνο που πολεμάει και η Ελλάδα δεν γνωρίζει τι σημαίνει πόλεμος. Για αυτό εξάλλου κρατήθηκε μακριά, για αυτό παραδίδει την ταυτότητά της χωρίς να πέσει μία σφαίρα ελευθερίας. Με λίγους μόνο μήνες δοτής εξουσίας ως αντάλλαγμα και συνολάκια Παριζιάνας ράφτρας. 

Θα δούμε πολλά από τα παλιά σύντομα γυρνώντας εκεί που ξεκινήσαμε μέχρι που η ΥΕΝΕΔ του Ιωαννίδη μας στέρησε μία αξιοπρεπή ζωή, μία ανθρώπινη εργασία. Άδικα προσπαθεί οδεύοντας στο θάνατο της να στερήσει και τη ζωή των παιδιών μας. 



Θα έρθουν τιμωροί και θα δικάσουν όλους τους βασανιστές μας, τόσες δεκαετίες ανώμαλης ζωής, της κάλπικης μεταπολιτευτικής γενιάς, της μεγαλύτερης απάτης στην Νεοελληνική μας ιστορία που σιωπά ένοχα και εκλιπαρεί να παραμείνει ζωντανή άδικα…

Thedayaftergr