Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρά

 vaxevanis
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.,το μεσημέρι της Κυριακής,, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο Εφετείο καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση της μηνύσεως που είχε υποβάλει σε βάρος του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου. Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, όπου ο δημοσιογράφος αθωώθηκε κατά πλειοψηφία, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. 
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισαν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο». 

 ==========
Αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος και πήρε ρητή δικάσιμος για τις 16 Απριλίου 2018, προκειμένου ο εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο να δικαστεί μετά τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς .