Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Η ενημέρωση Βασιλειάδη στις Περιφέρειες για το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (1/12/2017) στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση των αντιπροσώπων των Περιφερειών της χώρας, σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στη διάρκεια της σύσκεψης μελετήθηκαν διεξοδικά όλες οι απορίες που είχαν προκύψει μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και αποφασίστηκε η σύσταση κεντρικού συντονιστικού οργάνου που θα στελεχώσουν εκπρόσωποι όλων των Περιφερειών, με στόχο την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου το αμέσως επόμενο διάστημα, κατόπιν διαβούλευσης με τις Περιφέρειες. Την πρωτοβουλία του Υφυπουργού χαιρέτισε το σύνολο των Περιφερειών.
Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γερακίνα Μπισμπίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού της Αττικής, Σπύρος Πάντζας, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Νοτίου Αιγαίου.