Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

«Έκπληξη» από τη ΝΔ! Θα ψηφίσει «ναι επί της αρχής» στο μέρισμα- Τι δήλωσε η Μαρία Σπυράκη

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2017/10/spiraki-1024x517.jpgΗ Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει «ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα η κυβέρνηση, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: 

«Θα πούμε ναι επί της αρχής στην πρόταση της κυβέρνησης για την αναδιανομή του πλεονάσματος. Θέλουμε οτιδήποτε ελαφρύνει τους έλληνες να συμβεί. Αφαιρέθηκαν από τις τσέπες των Ελλήνων περίπου 15 δις και ο πρωθυπουργός θέλει να επιστρέψει υπό μορφή φιλοδωρήματος στους Έλληνες. Το φιλοδώρημα αυτό δεν αντιμετωπίζει την φτώχεια και δεν δημιουργεί δουλειές. Έχουμε διαφορετική οπτική και αντίληψη αλλά θα τοποθετηθούμε θετικά».

Αναφορικά με την υπόθεση Καμμένου, η κυρία Σπυράκη υπογράμμισε: «Έχουμε παρουσιάσει μία σειρά εγγράφων στα οποία εμφανίζεται πως ο εκπρόσωπος αμφισβητείται από τη Σαουδική Αραβία, η υπογραφή της συμφωνία έγινε σε αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης εσπευσμένα από τον μη εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο και υπάρχουν μία σειρά ερωτημάτων στα οποία ο υπουργός δεν έχει απαντήσει. Τον καλούμε να έρθει στη Βουλή και να αποσαφηνίσει όλες τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης».
Πάντως, πρόκειται για έκπληξη από τη στιγμή που η ΝΔ τάχθηκε αναφανδόν και καταψήφισε τελικά τον περσινό «χριστουγεννιάτικο μποναμά», που βαφτίστηκε ως «δώρο Χριστουγέννων» στους συνταξιούχους από τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.