Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Διατροφή για ένα καλοκαίρι γεμάτο υγεία!

earrtyase53ytcxzfgsze5ryhcxvbgsze54tgye.jpg

Διατροφή για ένα καλοκαίρι γεμάτο υγεία!


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Οι παραλίες είναι γεμάτες και όπως είναι φυσικό όλοι προσπαθούν να χάσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το μέγιστο δυνατό βάρος. Πολλές φορές ωστόσο καταλήγουμε στο τέλος του καλοκαιριού με περισσότερο βάρος. Γιατί όμως; Πόσο βάρος μπορώ να χάσω και πόσο σύντομα; μας εξηγεί ο κύριος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα 

Χλαμύδια: Πώς μεταδίδονται και πώς θα απαλλαγείτε

chlamydia-womenretywe5yw5rte4ywrty.jpg
Η λοίμωξη από χλαμύδια αποτελεί σήμερα το συχνότερα εμφανιζόμενο αφροδίσιο νόσημα. Προκαλείται από το βακτήριο Chlamydia trachomatis και παρουσιάζεται συχνότερα σε νεαρά άτομα που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή, και ιδίως πολλούς συντρόφους. Η ονομασία του βακτηρίου αυτού
προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "χλαμύδα" (που σημαίνει "μανδύας") λόγω της μορφής του, αφού μοιάζει να τυλίγει σαν μανδύας τον πυρήνα του μολυσμένου κυττάρου μας λέει η κυρία ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ-ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΙΡΗ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα 

Αιμορροΐδες : Όλοι τις έχουν, ακόμα και εσύ!

aimo1.jpg
Οι αιμορροΐδες μπορεί να είναι θέμα ταμπού για την πλειονότητα των ανθρώπων, η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι τις έχουν. Ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν τους μυς του πρωκτικού σφιγκτήρα και να κλείνουν σε στιγμές αυξημένης κοιλιακής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα 

3597-kontro01NEW-550x400.jpg

Ελληνίδα ερευνήτρια ανακάλυψε γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο για αρρυθμία της καρδιάς


Ένα μεταλλαγμένο γονίδιο που οδηγεί σε αρρυθμία και τελικά σε εξασθένηση της καρδιάς, ανακάλυψαν επιστήμονες στις ΗΠΑ με επικεφαλής μια Ελληνίδα.

Διαβάστε περισσότερα 

aertae354rwyta3e5rgasedfgasderty3e5g4gggggwert.jpg

«Διημερίδα για την υποστήριξη του Ερασιτέχνη Αθλητή» στον Ευαγγελισμό


Στην προσπάθεια για την ανάδειξη της πολύπλευρης και επιστημονικά εμπεριστατωμένης προσέγγισης των πιθανών προβλημάτων, τα οποία αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης αθλητής, τα Επιστημονικά Τμήματα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης (Ε.Τ.Κ.Α.Φ.Α.) και Αθλητικής Φυσικοθεραπείας (Ε.Τ.Α.Φ.) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.)

Διαβάστε περισσότερα 

esameaΕΣΑμεΑ: Άμεσες προσλήψεις στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας


Με επιστολή της στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Φωτίου η Ε.Σ.Α.μεΑ. τονίζει για ακόμη μία φορά τα προβλήματα υποστελέχωσης που παρουσιάζουν τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα 

ERTERTDIODIA-696x462.jpgΖητείται λύση στο πρόβλημα διέλευσης των αναπηρικών ΙΧ από τα διόδια


Με επιστολή της στον υπουργό Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη η Ε.Σ.Α.με.Α. τονίζει για ακόμη μία φορά το πάγιο αίτημα του αναπηρικού κινήματος, σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου ελεύθερης διέλευσης των αναπηρικών αυτοκινήτων από τα διόδια όλων των αυτοκινητόδρομων της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr