Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Νατοϊκή Δύναμη στον Κορινθιακό κόλπο (αποκλειστικές εικόνες και το video του "Greekradio web chammel" )

  ''Γέμισε'' πολεμικά πλοία σήμερα το πρωί ο Κορινθιακός!Σε παράταξη και πορεία προς Πατραϊκό Κόλπο στα πλαίσια της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2017». 

Εντυπωσιάζουν οι αποκλειστικές εικόνες και το video του "Greekradio web chammel" του διάπλου της Νατοϊκής Δύναμης από τον Κορινθιακό κόλπο! Η άσκηση προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς. 
Στο πλαίσιο της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2017», πραγματοποιήθηκε ενημέρωση-παρουσίαση της άσκησης, στο αμφιθέατρο της 117 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, σε εκπροσώπους ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Την ενημέρωση παρακολούθησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), κ. Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, κ. Geoffrey R. Pyatt και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, κ. Sultan Mohammed Majed Alali, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, Ανώτατοι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και εκπρόσωποι των συμμετεχουσών δυνάμεων.

VIDEO