Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Περισσότερα 2 από 97 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο Πρωινή δυσκαμψία: Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται;


SmokingInCarΠρόστιμα έως 3000 ευρώ σε καπνιστές και ατμιστές παραβάτες



«Τσουχτέρα» πρόστιμα προβλέπει η νέα, εφαρμοστική, εγκύκλιος για το κάπνισμα που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Η εγκύκλιος θέτει σε εφαρμογή το προ 6 μηνών ψηφισθέν αυστηροποιημένο νομοθετικό πλαίσιο του αντικαπνιστικού νόμου, το οποίο εκτός από το συμβατικό τσιγάρο συμπεριλμαβάνει και το άτμισμα αλλά και φυτικά προϊόντα και νέα προϊόντα καπνού.

Διαβάστε περισσότερα 



backpaininthemorninge1.jpgΠρωινή δυσκαμψία: Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται;


Σας είναι δύσκολο να σηκωθείτε το πρωί από το κρεβάτι, λόγω δυσκαμψίας και έντονου πόνου στις αρθρώσεις; Μήπως χρειάζεται το σώμα σας χρόνο για
να «ζεσταθεί», πριν μπορέσετε να εκτελέσετε τις δραστηριότητες της ημέρας; Εάν οι απαντήσεις σας είναι «ναι», δεν είστε μόνοι.

Διαβάστε περισσότερα 



epnosets.jpgΚινητοποιήσεις στην Υγεία την Τετάρτη


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, την Τετάρτη (15/03), προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Διαβάστε περισσότερα 



vaccinemeaslesromanou.jpgΕπιδημία ιλαράς στη Ρουμανία- Έχουν πεθάνει 17 παιδιά


Επιδημία ιλαράς έχει ξεσπάσει στη Ρουμανία, προκαλώντας την ανησυχία των τοπικών αρχών. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, 17 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι νοσούντες τον τελευταίο χρόνο έχουν φτάσει τους 3400.

Διαβάστε περισσότερα 



ipniki_apnoia.jpgΠΣΦ: Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας στη βελτίωση της υπνικής άπνοιας


Η φυσικοθεραπεία συμβάλλει στον περιορισμό των επεισοδίων άπνοιας κατά τη διάρκεια του ύπνου και στη μείωση άλλων παθήσεων, που σχετίζονται με τη νόσο αυτή (Erswhitebook, 2015), αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος  Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.).

Διαβάστε περισσότερα 



keelpnoe136.jpgΟρίστηκε το νέο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ


Με Υπουργική Απόφαση ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), μετά τη λήξη της θητείας του προηγούμενου ΔΣ του Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr