Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΧΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ



Της Λέττας Καλαμαρά  

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ / LETTA KALAMARA JOURNALIST"Ηττηθήκαμε" αναφώνησε ο κ.Μπαλαούρας, ένας εκ των καλοπληρωμένων Ριζοσπαστών Αριστερών της Βουλής μας αλλά η αλήθεια είναι ότι εχθές δεν έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχασε ο απλός λαός. Οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα νιάτα, οι επιχειρηματίες, οι οικογένειες,  οι μελλοθάνατοι εργαζόμενοι, όλοι πλην της καθεστηκυίας τάξης της μεθυσμένης πολιτείας μας. 
Δεν έχασαν τα πρωτοπαλλήκαρα της μιζαδόρικης μεταπολιτευτικής μας ζωής, οι προλετάριοι της αρπαχτής, οι αμπελοφιλοσοφούντες του σοσιαλισμού, οι επαναστάτες των εκβιασμών.

Ο κ.Τσίπρας ηγήθηκε της παγκόσμιας επανάστασης από τον Ιανουάριο του 2015 παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από σειρά κοινότοπων Πρωθυπουργών. Δεν άλλαξε τίποτα από τα προστατευόμενα παιδιά του παρακράτους. Χρεοκοπημένα μέσα ενημέρωσης, επιχειρήσεις ζόμπι, παραπαιδεία, οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες. Επιπλέον μοίρασε δυστυχία και απελπισία με Μνημόνια,capital controls, φόρους, ανεργία, πείνα, ξενιτιά.

Η εθνική στρατηγική τού δεν πληρώνω, υπογράφω και δεν τηρώ, θα πληρώσουν οι επόμενοι, με καλύπτεις για να κλέβω, οι μάγκες των offshore,  οι "νταβατζήδες'' του κλεμμένου ΦΠΑ και τόσα άλλα μαζί με τους θεσμούς της ντόπιας κοινωνίας, κλήρος και λαός, κατέστρεψαν, υποθήκευσαν και ξεφτίλισαν τη χώρα ξανά και ξανά.  Αδιαφόρησαν για τη ζημιά που προκαλούν καλυπτόμενοι από μία ενημερωτική προπαγάνδα που θα ζήλευε και η Χούντα. Λίγες μεμονωμένες φωνές, αφέθηκαν, έτσι για ξεκάρφωμα, ίσως στο πιο φασιστικό κράτος της οικουμένης.

Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει για τη φτώχεια στο λαό. Για το σούρσιμο στη μιζέρια και την απελπισία για δεκαετίες. Οι πεφωτισμένοι να είναι καλά και ο λαός για κατανάλωση. Πεθαμένα γηρατειά, ξενιτεμένα νιάτα, ανήμποροι μεσήλικες, ακυρωμένοι επιστήμονες. Όλοι στον κουμμουνιστικό παράδεισο του 2019 που και η Βενεζουέλα θα ζηλεύει. Πόσο καλύτερα να τα κατάφερνε άραγε ο Αλέξης Τσίπρας που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ  και θα μοίραζε πιλάφια στους αδαείς συμπατριώτες που πίστεψαν ξανά το 2015 στη συνέχιση του ελληνικού θαύματος "λεφτά υπάρχουν". Κενές υποσχέσεις για ένα άρμεγμα του Κράτους που δεν μας ανήκει. 


Ποπολάροι χωρίς γραβάτες, αλλά και χωρίς αιδώ, χωρίς τύψεις, χωρίς φραγμό, χωρίς οίκτο, χωρίς συνείδηση.Αλλοτριωμένοι, αλλαζόνες, φερέφωνα που έχουν τα μούτρα να μιλούν ξεδιάντροπα και να απαιτούν την προσοχή του λαού και την υποταγή του. 

Η πιο πλούσια χώρα να εξαθλιώνεται για δεκαετίες και όλα καλά. Το όνειρο του Αλέξη Τσίπρα. Πραγματικά αξίζει τον τίτλο του "κανένα" της πολιτικής. Αλέξης Τσίπρας: Ο Κανένας της ελληνικής πολιτικής. Ο Έλληνας πολιτικός που φτωχαίνει τη χώρα του δοξαζόμενος. Το πιο δυνατό στοιχείο του. Μαζί του και ο συμφερτός της παλαιοκομματικής νομενκλατούρας που πανηγυρίζει την επιβίωσή της εις βάρος των εκατομμυρίων Ελλήνων αδιάφορος για την πατρίδα του, όπως έκανε πάντα. 

Το μέγα ερώτημα που θα αναζητεί την απάντησή του στις ψυχές των Ελλήνων για τα επόμενα χρόνια θα είναι κατά πόσο υπήρξε δόλος στους υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα και με ποιο αντάλλαγμα. Σε όλους αυτούς από κάθε σύστημα της οικονομίας και της κοινωνίας που επικροτούσαν έναν τσαμπουκά που αποδεδειγμένα και σταθερά επέφερε την ήττα μας. Μία ήττα φυσικά που άλλοι έκαναν και άλλοι θα πληρώσουν. Τζογαδόροι με δανεικά χρήματα αγέννητων Ελλήνων.Ποιος θα αποδώσειΔικαιοσύνη και Κάθαρση, λοιπόν.
  
Δεν υπάρχει ελπίδα νίκης σε μία τέτοια σηψαιμική στρατηγική. Όσο και να επιμένουμε, όσο και αν περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας τη διάλυση της Ενωμένης Ευρώπης, τόσο Μνημόνια και φόροι θα μας εξαθλιώνουν μέχρι να αποφασίσουμε επιτέλους να αναγεννηθούμε με δύναμη, αξίες και άξιους, με κόπο και μόχθο. Έννοιες ξένες στην ελληνική μαγκιά και τη λαμογιά.

Καληνύχτα, κ.Αλέξη Τσίπρα, απλά χωρίς τσίπα. 

Συγχαρητήρια για τον εξευτελισμό μας, για τον εξευτελισμό του ελληνικού λαού.


Συγχαρητήρια για το άθλιο και μίζερο 2019.  

thedayaftergr.blogspot.gr