Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

“Βούλιαξε” και το Άργος – Ποτάμια οι δρόμοι, δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική

 Πλημμυρικά φαινόμενα από την έντονη βροχόπτωση στη πόλη του Άργους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην οδό Τριπόλεως που τα νερά έχουν καλύψει το οδόστρωμα στο ύψος του Αρτόπολις, ενώ η πυροσβεστική επενέβει σε σπίτι όπου κινδύνευε ένας ηλικιωμένος με κινητικά προβλήματα.
 Επίσης μέσα στην πόλη του Άργους οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθηλώνοντας τους οδηγούς των αυτοκινήτων, ενώ η αστυνομία έχει σταματήσει την ροή στην οδό Κορίνθου στο ύψος του Νοσοκομείου. Ακόμα από την διασταύρωση του Μαλαχιά και προς το Άργος η ποσότητα του νερού είναι μεγάλη και συνιστάται τους οδηγούς να σταματήσουν να κινούνται, ενώ και στην είσοδο του Άργους από τον Άγιο Βασίλειο έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Επίσης η πυροσβεστική επενέβει και σε σπίτι στην οδό Νιόβης κάθετη της Κορίνθου όπου απεγκλώβισε από το σπίτι της μια ηλικιωμένη με προβλήματα όρασης, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής και της αστυνομίας δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα.
πηγή: parapolitikaargolida

«Τριάρα» στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Πέρασε με «τριάρα» από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός Μια άνετη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας αποδείχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» (απόψε φορούσαν λευκά) επιβλήθηκαν 3-0 με γκολ των Λεντέσμα στο 8ο (πέναλτι), Γουακάσο στο 37ο και Λέτο στο 74ο λεπτό κάνοντας νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, που ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική, αντίθετα με τους γηπεδούχους οι οποίοι εμφάνισαν μια ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Σέντρα στη Γ΄Εθνική - Το Ζευγολατιό στη Πύλο κόντρα στον Τσικλητήρα, ο ΑΟ Λουτρακίου υποδέχεται την Ερμιονίδα. Ντέρμπι στην Πάτρα Παναχαϊκή - Παναργειακός

Σέντρα το Σαββατο στη Γ' Εθνικη
Σέντρα αύριο Κυριακή (11/9) στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας με τις ομάδες  να ρίχνονται στη μάχη για διακριση και άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, στον όμιλο της Πελοποννήσου  θα διεξαχθεί αύριο (13:00), στη Βάρδα  με τον τοπικό ΠΑΟ να υποδέχεται τον Αιολικό Μυτιλήνης.
.Οι υπόλοιποι αγώνες αρχίζουν στις 17:00.. Τον "παρθενικό" τους αγώνα σέ εθνική κατηγορία , στην ιστορία τους δινουν στην Πύλο ο τοπικός Τσικλητήρας και ο Α.Ο. Ζευγολατιού, Στο Λουτρακι ο ΑΟΛ αντιμετωπίζει την Ενωση Ερμιονίδας, ενώ στην Πάτρα η Παναχαϊκή , στο ντέρμπι της πρεμιέρας, αντιμετοπίζει τον Παναργειακό. Στη Μεγαλόπολη η τοπική Δόξα υποδέχεται την Αχαϊκη, την στιγμή που στον Ταύρο ο Φωστήρας φιλοξενεί τον Αστέρα Αμαλιάδος. Στην Χαλκίδα η τοπική ομάδα αγωνιζεται με τον Παναρκαδικό, ενώ ρεπό έχει η Θήβα

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας
 
3ος όμιλος

13:00 ΠΑΟ Βάρδας – Αιολικός
Στις 17:00:
Τσικλητήρας – ΑΟ Ζευγολατιού
Δόξα Μεγαλόπολης – Αχαϊκή
Φωστήρας – Αστέρας Αμαλιάδας
ΑΟ Χαλκίς – Παναρκαδικός
Παναχαϊκή – Παναργειακός
ΑΟ Λουτράκι – ΑΕ Ερμιονίδας
Ρεπό: ΑΟ Θήβα

Δημοσκόπηση: Νέο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας 3,9 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Να μην πέσει μαύρο στα κανάλια ζητούν οι πολίτες!

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/nea_dimokratia_aftodioikisi.jpg
Η Νέα Δημοκρατία προηγείται και σε νέα δημοσκόπηση του βλέπει το φως της δημοσιότητας και έγινε από την εταιρία Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 22% έναντι 18,1 του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η ΧΑ με 6,2%, το ΚΚΕ 5,4%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το Ποτάμι 1,8%, οι ΑΝΕΛ με 2,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,7%, η ΛΑΕ 1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,4% και η Πλεύση Ελευθερίας 1,7%. Άλλο κόμμα δήλωσαν 3,6% και η αδιευκρίνιστη ψήφος και «δεν ξέρω/δεν απαντώ» 29,3%.

Εύκολη νίκη στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος 3 - 0 τον Αστέρα Τρίπολης

Δουλειές με... Φούντες είχε ο Πανιώνιος και ο Αστέρας «κατέρρευσε»Η νέα σεζόν για τον Πανιώνιο άρχισε το ίδιο ενυπωσιάκα με τη συνολική περυσινή πορεία της ομάδας. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Ταξιάρχη Φούντα οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με 3-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής από την οποία ξεκίνησε η εφετινή Super League..

Ολιγόωρη Εκτροπή κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών στον περιοχή του κόμβου του Κιάτου λόγω εργασιών κατεδάφισης παλαιάς γέφυρας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημέρωση προς τους οδηγούς - Κατεδαφίζουν την παλιά γέφυρα στον περιοχή του κόμβου του ΚιάτοΣτο πλαίσιο εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς γέφυρας περί τη ΧΘ 107,3 της ΝΕΟ Κορίνθου -Πατρών, από τις 15:30 το απόγευμα της Δευτέρας 12/09 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών θα εκτραπεί μέσω των κλάδων του κόμβου Κιάτου και του κατάλληλα διαμορφωμένου τοπικού δικτύου ως εξής:

Πρεμιέρα με το "δεξί" Πλατανιά στην Κέρκυρα

Livescore: Πανιώνιος - Αστέρας (0-0), Λεβαδειακός - ΠΑΟ (20:30)Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Παράσχος για τον Πλατανιά στη φετινή Super League.ο οποίος επικράτησε στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας (0-1) στην «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής (σ.σ από αυτή ξεκίνησε η φετινή σεζόν).
Οι Χανιώτες πέρασαν από την Κέρκυρα, χάρη σε γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 11’ και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε. Ειδικά, δε, από τη στιγμή που ο Παράσχος άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 3-4-3, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν ιδιαίτερα ακόμα και να «πατήσουν» την περιοχή του Σωτηρίου.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναζίμ (46’ Ντουαλά), Σιόντης, Έπσταϊν, Ζορμπάς (75’ Γεωργακόπουλος), Κόντος (68’ Γεωργίου), Τουράμ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64’ Ντεβέσα), Μενδρινός (77’ Κάργας), Γιακουμάκης, Μανούσος (0’ Ντίνας).

Σοβαρές ελλείψεις σε αίμα στα δημόσια νοσοκομεία. Κινδυνεύουν οι πολυμεταγγιζόμενοι


bldonstogia.jpgΔραματικές και επικίνδυνες για τη ζωή 1.000 περίπου πολυμεταγγιζόμενων ασθενών από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία), που νοσηλεύονται και μεταγγίζονται συστηματικά στα νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία, Γενικό Κρατικό Αθηνών και Λαϊκό, είναι πλέον οι συνεχιζόμενες από τις αρχές Αυγούστου 2016 και μέχρι σήμερα ελλείψεις σε αίμα όλων των ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Αυτοκτονίες: Τουλάχιστον 30% αύξηση στην Ελλάδα της κρίσης. Πώς σχετίζονται τροχαία και διαδίκτυο

aftstogia.jpg
Αύξηση των αυτοκτονιών και των αποπειρών αυτοκτονίας παρουσιάζει η Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία. Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί σχετίζουν την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά με τα υψηλά ποσοστά τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

6-8 δις (3 ΕΝΦΙΑ) χαμένα λόγω ΣΥΡΙΖΑ με τη μη επιστροφή των κερδών των κεντρικών τραπεζών των δανειστών από τα ελληνικά ομόλογα

10/9/2016

Δελτίο Τύπου



Η απάντηση του Επιτρόπου Μοσκοβισί σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας κ. Χουντή για την τύχη των κερδών από ελληνικά ομόλογα των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών (SMPs και ANFAs) που το Eurogroup το Νοέμβριο του 2012 είχε συμφωνήσει να επιστρέφονται στην Ελλάδα είναι ενδεικτική του μεγέθους της εξαπάτησης των πολιτών εκ μέρους της κυβέρνησης και της βλάβης που αυτή επιφέρει στη χώρα.

Τα τελευταία νέα της EurActiv.gr

Μογκερίνι: Η ΕΕ θα
συνεχίσει να
συνεργάζεται με την
Τουρκία για άρση της βίζας

Μογκερίνι: Η ΕΕ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Τουρκία για άρση της βίζας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να εργάζεται με την Τουρκία για την αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης και την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην ΕΕ, δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα με τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για την Διεύρυνση Γιοχάνες …
---
Το
Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων
Δικαιωμάτων εγκαλεί την
Ελλάδα για τις συνθήκες
διαβίωσης ανήλικων
μεταναστών

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εγκαλεί την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης ανήλικων μεταναστών

Σε έκθεση του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που περιγράφει άθλιες συνθήκες διαβίωσης ανήλικων μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα, αναφέρονται βρετανικές εφημερίδες. Βασιζόμενη στις μαρτυρίες 42 παιδιών η έκθεση αναφέρει πως κάποια από αυτά ζουν σε χώρους που φιλοξενείται υπερβολικός αριθμός ανθρώπων, ιδίως σε περιπτώσεις κράτησής τους σε αστυνομικές εγκαταστάσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν στρώμα για να ξαπλώνουν, οι …
---
Η Μόσχα
θέλει ρόλο στα θέματα
ασφάλειας στην Κύπρο

Η Μόσχα θέλει ρόλο στα θέματα ασφάλειας στην Κύπρο

Η Μόσχα παρακολουθεί στενά το Κυπριακό, είναι καλά ενημερωμένη, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης, σημειώνοντας ότι η χώρα του θα πρέπει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στα θέματα της ασφάλειας και προσθέτοντας ότι εσωτερικά θέματα θα πρέπει να λυθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τα θέματα ασφάλειας, συμπλήρωσε, «αφορούν γενικά την ασφάλεια στην περιοχή και γι` αυτό …

Έρχονται 1.529 προσλήψεις σε 122 δήμους (ΦΕΚ)

Σε 1.529 προσλήψεις θα προχωρήσουν 122 δήμοι της χώρας για την υλοποίηση του Προγράμματος Άθληση για όλους 2016-2017. Συγκεκριμένα, με απόφαση τεσσάρων υπουργείων προβλέπεται η έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2016-17.
Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου. Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των οικείων ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ αυτών συνολικού ύψους 6.874.234,61 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο, η οποία θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.
Για τον πίνακα κατανομής των θέσεων ανά περιφέρεια και ειδικότητα ΕΔΩ
Για περισσότερες προσλήψεις κάντε κλικ ΕΔΩ 

aftodioikisi.gr


Εικόνες και ερωτήματα από το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Κορίνθου - Βασίλης Μπαλάφας

https://gm1.ggpht.com/HzwiyZFK-1WhwtRRkweoYDUwMG1mjjvYTJWVf_9JKLdJjGWeR5MoqKQ-5Y2q5u7adyJXqtRH5Hz7Cgk9hTCCFXgcsKD6FELFQrEy72dlANFp8inbzLUebbjnGQj-0Dcue3oyyBqX0lfns59H6aJPLGIWigvyDibu2vJza5oaJm8ICRPT7P3XZLJypenoDJv6M1jNrOV95d8T7FpAAXC90Z8LQIgZipW9hw5k1Ae6GXm0Ge1fZPmltNbhFL9ma_d7AtjrGXKgNntm1dvI4QGInDr08qqhCdZ89u2yBjYbD80td7PqhMxtPlRJ2q97z6OeUyKKGWjvK3vrBnf0CfMD71NwLVCWkbL2nkW68fYBOFTJGrIup376jGPPN2n7YSOC81emt8EccD9pMDFYrly56g9KjsiXE2HIe2-5i_V_Vb_FCVjJ3LAMVDBOFJXbqnKckK6Rx1KkV6R5nNQmko_kCAWvR-5DPoIxpZO3spnQl--yMedjlfZyYbRBBESZuWLnWKpD67AmbZWCaHh1J75lM3rskaCFY5PJm8G9OmFnf0LP7ZESUDVHUP8FDGvAYa4Oah5ateO-1nXWe7ySk_DGLlx5LfeIW2UvKZ7zFrfSyakETK5_w3o_VD5nK-6h7JMrWtWzGOAZk0yRmLNmN5-prj41JrDPGLSnXpMZ9gq5vWHLCuHAeD5wrz4PtEclywo89MQrJakXeKXyRso=w1280-h663-l75-ft Του Βασίλη Μπαλάφα


Τα όσα βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκονται στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Κορινθίων, με συνολική δύναμη 700 περίπου παιδιών. Ενός Δήμου που ανακοινώνει ανερυθρίαστα ότι δήθεν έχει "17 εκατομμύρια ευρώ αποθεματικό ταμείου" [έχω ρωτήσει επανειλημμένως αν μιλούν για ρευστά διαθέσιμα και δεν απαντούν]. Πριν λίγες μέρες οι υπεύθυνοι βγήκαν καμαρωτοί και έκαναν δηλώσεις ότι τα έχουν όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά και τα γνωστά εξαπτέρυγα τους αποθέωναν. Προσέξτε τι βλέπετε και τι διαβάζετε, από ποιους και αναρωτηθείτε. Αυτά σας τα έδειξαν ποτέ ; Θα σας τα δείξουν ; Καλώδια χάσκουν στους τοίχους, οι λάμπες δεν έχουν καπάκια και είναι εκτεθειμένα ντουί και καλώδια. Το πασάλειμμα του πρόχειρου βαψίματος μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

Η μπάλα στη σέντρα: Επιτέλους αρχίζει το πρωτάθλημα, από την 3η αγωνιστική

Pregame: Λεβαδειακός - ΠαναθηναϊκόςΜια διαδρομή που κρατάει 89 χρόνια από τότε που διεξήχθη το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (1927-28), 57 χρόνια από τότε που καθιερώθηκε η Α' Εθνική κατηγορία (1959-60), 37 χρόνια από τότε που το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε Επαγγελματικό (1979-80) και 10 χρόνια από τότε που καθιερώθηκε η Σούπερ Λίγκα (2006-07), μπαίνει πάλι στη γραμμή εκκίνησης.
Παρά τα γνωστά προβλήματα που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο (κυρίως λόγω ΕΠΟ, υπόδικών παραγόντων, διαιτητών κ.α.) και έπειτα από 20 μέρες αναβολής, η Σούπερ Λιγκ ξεκινάει το Σάββατο (από την 3η αγωνιστική - απαίτηση της nova) με αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Η αρχή γίνεται το Σάββατο, όπου στις 16:00 η Κέρκυρα που επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» υποδέχεται τον Πλατανιά. Στις 18:15, ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Τέλος, στις 20:30 ο ενισχυμένος φέτος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

ΧΩΡΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ GREEKRADIO WEB CHANNEL

Greekradio web channel

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ...

Προβλήματα από την φονική κακοκαιρία - Διεκόπη η κυκλοφορία στην Πατρών Κορίνθου από τη βροχή

φωτογραφία από korinthos tv
Πολλά προβλήματα άφησε η φονική  κακοκαιρία  που από την Τετάρτη πλήττει την Πελοπόννησο. με τους 4 νεκρούς , με τελευταίο τον άτυχο 30χρονο Σπύρο  Βαλιμήτη, ιδιοκτήτη  ταβέρνας, στο χωριό Νέες Βρυσούλες Ξυλοκάστρου, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Κριού ή Φόνισσα και  εντοπίστηκε νεκρόςμ 16 χιλιόμετρα μακριά στις εκβολές του,  στο Κάτω Λουτρό.

Ύστερα από 2.5 ώρες ραγδαίας βροχόπτωσης, πλημμύρισαν σπίτια, υπόγεια και δρόμοι στο Πιτσά, στις Κρήνες και στα Ταρσινά. Παράλληλα, υπερχείλισε ποτάμι στο Βραχάτι , χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ζημιές η καταστροφές.
Στην νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο 101ο χλμ, το νερό βγήκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για περίπου 30 λεπτά και όλα τα συνεργεία επιστρατεύτηκαν για να καθαρίσουν, και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα.

 Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα προκύψουν μεμονωμένες καταιγίδες.


EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ - ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ

 

Ενα  νεκρό αφήνει πίσω της η φοβερή κακοκαιρία που πλήτει από το απόγευμα ολη την Κορινθία με καταιγίδες , χαλάζι και κεραυνούς, ιδίως αυτήν την ώρα τα χωριά της Βόχας και ιδίως στην Στιμάγκα.
Πολλά προβλήματα σοβαρά  αντιμετωπίζουν στο Πίτσά  με την πυροσβεστική να είναι στους δρόμους για απεγκλωβισμούς και υπόγεια.
Στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου άτυχος στάθηκε  ο γνωστός επιχειρηματίας Σπύρος Βαλιμήτης που στην προσπαθειά του να περάσει  το ρέμα της Φόνισσας , άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του  αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά , για να εντοπισθεί  δυστυχώς  νεκρός., τρεις ώρες αργότερα στις εκβολές του ποταμου Φόνισσα κοντά στην πλαζ Ξένος στο  Λουτρό
Ο Σπύρος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα με το βίντεο που διαφημίζει την ταβέρνα του με ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό τρόπο: