Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

6 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χάσετε βάρος

apoleiavarousstogia.jpg

6 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χάσετε βάρος

logo newsletterΑν παρά τις προσπάθειές σας να χάσετε βάρος η ζυγαριά σας παραμένει «κολλημένη» σε ένα σημείο, αναζητήστε την αιτία σε άλλες παραμέτρους της καθημερινότητάς σας.

Διαβάστε περισσότερα 

pisstogia.jpgΠΙΣ: Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλυθούν τα προβλήματα στο Νοσοκομείο της Άμφισσας


Το Νοσοκομείο της Άμφισσας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος μαζί με τον Β΄ Αντιπρόεδρο του ΠΙΣ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiakokdan.jpgΣτον πρωθυπουργό οι προμηθευτές Υγείας για τα «κόκκινα δάνεια»


Την έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη της Κυβέρνησης, σχετικά με τα κόκκινα δάνεια ζητούν οι 4 Σύνδεσμοι Προμηθευτών Υγείας, καθώς η προοπτική των εταιρειών – μελών τους είναι είτε κλείσουν, είτε να περάσουν στα χέρια ξένων funds.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatroelonosia.jpgΗμερίδα για την ελονοσία από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και την ΕΣΔΥ


Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και η ΕΣΔΥ συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Η Ελονοσία στην Ελλάδα Σήμερα», την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο της ΕΣΔΥ, στις 9:00 π.μ.  

Διαβάστε περισσότερα 

stestogia.jpgΑλλάζουν τα δεδομένα στη συνταγογράφηση


Aντισυνταγματική κρίθηκε, με τις 1749 & 1750/2016 αποφάσεις της Ολομελείας, η θέσπιση plafon στη συνταγογράφηση δραστικών ουσιών με Υπουργική απόφαση, μετά από αίτηση του ΙΣΑ και του ΠΙΣ.

Διαβάστε περισσότερα 

pfstogia.jpg10 τροφές που καταπολεμούν τον πόνο


Αν αντιμετωπίζετε χρόνιο ή περιστασιακό πόνο, η λύση ενδέχεται να βρίσκεται στο πιάτο σας. Δοκιμάστε τις τροφές- παυσίπονα και δεν αποκλείεται να βρείτε την… γιατρειά σας.

Διαβάστε περισσότερα 

kpstogia.jpgΚαρκίνος πνεύμονα: Μεγαλύτερη επιβίωση για τους χειρουργημένους ηλικιωμένους ασθενείς


Παράταση της επιβίωσης των ηλικιωμένων ασθενών με ηλικία τουλάχιστον 65 ετών επιτυγχάνει η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα. Την αποκάλυψη έκανε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από το Annals of Thoracic Surgery.

Διαβάστε περισσότερα 
paiasthstogia.jpg

Νέο τεστ διαγιγνώσκει το άσθμα σε δείγμα σάλιου

Ένα νέο τεστ που μπορεί να διαγνώσει το άσθμα στο σάλιο του ασθενούς αναπτύχθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου Loughborough  και του Nottingham City Hospital.

Διαβάστε περισσότερα