Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη η ΑΕΚ 0-0 με τον Ηρακλή

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη η ΑΕΚΤέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται σπάνια, και η ΑΕΚ έδειξε αδυναμία να την εκμεταλλευτεί. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να βρεθεί μόνη επικεφαλής της Super League μετά από τρεις αγώνες. Παράλληλα, συμπληρώθηκε η μοναδική στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκυρία, κατά την οποία έμειναν χωρίς γκολ την ίδια αγωνιστική η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ!
Στο πρώτο 45λεπτο υπήρξε κι ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος, όταν ο Ανέστης προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του πιάνοντας τη μπάλα με τα χέρια μετά από γύρισμα του Ντίντακ. Αναμφισβήτητο έμμεσο, το οποίο δεν καταλογίστηκε.

AEK (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Σιμόες (72΄ Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46΄ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (46΄ Χριστοδουλόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60΄ Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54΄ Πασάς), Περόνε (83΄ Λουκίνας)