Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Με... σβηστές μηχανές ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» τους ομίλους κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας

Ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» τους ομίλους κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας
Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Απόψε στο γήπεδο της Τούμπας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 της  Ντιναμό Τιφλίδας, με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 5΄ και του Γιώργου Τζαβέλλα στο 45΄, σφραγίζοντας τυπικά την πρόκριση, η οποία είχε διασφαλιστεί από το πρώτο ματς (3-0).
Στο 11' ο Παπουνασβίλι σπρώχθηκε μέσα στην περιοχή από τον Λέοβατς, αλλά ο Αυστριακός ρέφερι έδειξε συνέχεια του αγώνα. Δεν συνέβη το ίδιο και στο 44' όταν ο Ροντρίγκες ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, αλλά ο Τζάλμα Κάμπος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκρίμπε που απόκρουσε το πέναλτι.
ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο (76' Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65' Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (57' Μπίσεσεβαρ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα.
Ντιναμό Τιφλίδας:(Γ. Γιάραμπεκ): Σκρίμπε, Σπίριτς, Αμισουλασβίλι, Σάντος, Λομπανίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιντσάντζε (75' Βέλεφ), Κιτεϊσβίλι (62' Τσαντουρισβίλι), Αλβάρο, Ντβαλισβίλι (77' Μικελτάτζε), Παπουνασβίλι.