Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΕΡΜΑΝΕ

Μπορείς να εξαθλιώσεις ένα έθνος με τους δοσίλογους ταγούς του. Μπορείς να σκλαβώσεις έναν λαό με τα επαίσχυντα Μνημόνιά του. Μπορείς να διατάξεις ένα κράτος να σε υπηρετήσει. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να υποτάξεις την  ελληνική ψυχή.
Πέρα από κάθε διπλωματία και ραγιαδισμό ο επίσημος επισκέπτης του ελληνικού Κράτους, μετά του Γερμανού Αντιπροέδρου κ.Γκάμπριελ, ανάξιος ονόματος, απευθύνθηκε σ’ έναν Έλληνα εργαζόμενο αποκαλώντας τον βρωμιάρη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. (Ένωση Φωτορεπόρτερ: Γερμανός αξιωματούχος αποκάλεσε «βρωμιάρη Έλληνα» φωτογράφο στο Μαξίμου)
Ο πολύς κ.Γκάμπριελ της Γερμανικής Καγκελαρίας ήρθε να μας υποδείξει πώς θα αξιοποιήσουμε τις εναλλακτικές πηγές ενέργειες, τον ήλιο της Ελλάδας για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας στους δανειστές μας. 
Δυστυχώς, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δεν είχε το παράστημα να τον στείλει από εκεί που ήρθε, να τον υποχρεώσει σε μία δημόσια συγγνώμη στον ελληνικό λαό. Γαντζωμένος στην πρωθυπουργική του καρέκλα μας θύμισε τον δύσμοιρο Τσολάκογου που έσκυβε το κεφάλι στους φασίστες κατακτητές μας αυτός τουλάχιστον για να διασώσει τα γυναικόπαιδα και όχι όπως τώρα για να τα σφαγιάσει. Τώρα όμως δεν έχουμε κατοχή κ.κ. Τσίπρα και Καμένε, έτσι δεν είναι, όπως συνηθίζετε να  υποστηρίζετε. Τώρα έχουμε Δημοκρατία, κ.Τσίπρα, την οποία αν δεν μπορείτε να υπηρετείτε να πάτε εκεί που πήγανε όλοι οι υπόλοιποι δοσίλογοι του Έθνους, γράφοντάς τους στα αχαμνά της ένδοξης ελληνικής ιστορίας.
Ο Ήλιος της Ελλάδας δεν περίμενε τον κ.Γκάμπριελ για να μας πει πώς θα τον αξιοποιήσουμε. Απλά περιμένει λίγους, μία χούφτα Έλληνες πολιτικούς, που θα διαλύσουν τα ντόπια καρτέλ που κατάφεραν ακόμα και αυτόν να κάνουν ζημιογόνο σε αυτή την προδομένη χώρα. Να δώσει ελπίδα, να δώσει δουλειά στα νιάτα μας και όχι 13.000 ζωντανούς-πεθαμένους και πόσους άλλους ακόμα.
Η Ελλάδα δεν θέλει ούτε Γερμανούς ούτε Γάλλους ούτε Ρώσους ούτε Κινέζους νταβατζήδες. Δεν θέλει προφητείες και Εξαρχίες. Η Ελλάδα θέλει τη δύναμη να κόψει το σάπιο εαυτό της, το καρκίνωμα της υποταγής και της αιώνιας σκλαβιάς. Θέλει Μεταρρυθμιστές τους εαυτού της και όχι Κρατιστές των Γερμανών, τους επονομαζόμενους και τεχνοκράτες της παράδοσης, εδώ και δεκαετίες.
Αν τους βρει καλώς, αξίζει να ζήσει ελεύθερη αλλιώς ας κυλιστεί στο βούρκο του παγκόσμιου χλευασμού και της ντροπής αιώνια, ένα κακέκτυπο της γενιάς του '40…
 

Thedayaftergr