Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φώφη Γενηματά, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης θα είναι υπόλογοι για την πολιτική δολοφονία της Ελλάδας και την κατάλυση του πολιτεύματος της, εάν επαναλάβουν το πολιτικό  έγκλημα που διέπραξε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Φώτης Κουβέλης, το Δεκέμβριο 2014, ανοίγοντας το δρόμο στην κυβέρνηση της καταστροφής ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που έχει κοστίσει μέχρις στιγμής 100 δις. ευρώ, ύφεση, ανεργία, κεφαλαιακούς ελέγχους, αναξιοκρατίας, διαπλοκή  και το άρθρο 99 για πλήθος επιχειρήσεων.
Είναι απορίας άξιον πως τόσο έμπειροι πολιτικοί κάνουν ότι δεν βλέπουν το δόλιο σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του εγχώριας και εισαγόμενης και συνεχίζουν τη διαπραγμάτευση για ένα νόμο που θα ανοίξει την κερκόπορτα της ακυβερνησίας, του φασισμού και της εξόδου της Ελλάδας από το σύγχρονο κόσμο. Ανελευθερία, πείνα, καταπίεση, εξορία και φυσική και ηθική εξόντωση των Ελλήνων θα είναι το αποτέλεσμα του εγκλήματος το οποίο συνεργούν οι  Φώφη Γενηματά, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης.  
Τα πέντε σημεία που παρέδωσε η Φώφη Γενηματά ως βάση διαπραγμάτευσης με την κυβέρνηση αποτελεί το Δούρειο Ίππο για...


 την υποταγή του κόμματός της, των ψηφοφόρων της, για την ικανοποίηση των εντολών από ξένα κέντρα που την επισκέφτηκαν και της υπέδειξαν να συμμορφωθεί για την πολιτική επιβίωση του καθεστώτος Τσίπρα με πολιτικό αντάλλαγμα φυσικά, που κάποια στιγμή καλό είναι να το μάθουμε, όπως και αυτό του Φώτη Κουβέλη. 
Η ψήφος των κατοίκων ξένων κρατών ελληνικής ιθαγένειας, είτε Ρωσοπόντιων Γεωργιανών είτε Γερμανών Βερολινέζων είτε Παρισιάνων, είναι σεβαστή ως πρόθεση ψήφου αλλά θα είχε αξία εάν ψήφιζαν για το μέρος όπου ζουν. Δεν μπορούν να ορίζουν με την ψήφο τους τις ζωές άλλων ζώντας αλλού, όπως επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους, ειδικά στην παρούσα συγκυρία. 
Το μπόνους στο πρώτο κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων, στο οποίο ο κ. Τσίπρας οφείλει την πολιτική του αποτυχημένη καριέρα, δεν είναι ένα κερασάκι στην τούρτα που όποτε θέλουμε το βάζουμε ή το βγάζουμε. Είναι η πρόβλεψη του νομοθέτη για την πολιτική σταθερότητα της χώρας, ανεξάρτητα από το πιο είναι το πρώτο κόμμα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Οτιδήποτε άλλο στην παρούσα φάση είναι εκ του πονηρού και οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους, πολιτικής ανωμαλίας, περαιτέρω φτώχειας και συμμαχιών εκτός σύγχρονων δομών.
Μένει να δούμε ποιους θα καταγράψει η σύγχρονη Ιστορία, μετά το Φώτη Κουβέλη, με την πολιτειακή του έμπνευση να ανατρέψει τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του,  ως συνεργούς στη συνέχεια αυτού του πολιτικού εγκλήματος του Αλέξη Τσίπρα.    

Thedayaftergr