Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα!

Χαρές και πανηγύρια για τους οπαδούς του Grexit. Σύμβολο αγώνων από σήμερα το Brexit. Εμπρός λοιπόν στους αγώνες, στο δρόμο των Βρετανών. Γιατί, άραγε, η έξοδος μίας χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση συμβολίζει την ελευθερία είναι η απόδειξη της τραγωδίας του ευρωπαϊκού ιερατείου, όπως το γνωρίσαμε τουλάχιστον τους τελευταίους 24 μήνες. Της γνωστής γερμανικής Λέσχης και της αποτυχημένης ευρωπαϊκής αντίληψης της πραγματικότητας.  Μίας γερμανo-κρατούμενης Ευρώπης, των ηττημένων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρήκαν την ευκαιρία ύπουλα, υπονομεύοντας με εκβιασμούς τα θεμέλια του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, να υποτάξουν τους υπόλοιπους λαούς, να πάρουν τη ρεβάνς και πήραν την απάντησή τους.

Τώρα, πόσο ευχάριστο θα είναι για τους Βρετανούς πολίτες να περιμένουν σε λίγα χρόνια στα αεροδρόμια στους εκτός Σένγκεν πολίτες, μαζί με τους Αφρικανούς αποίκους τους, θα αποδειχθεί στην πράξη. Είναι γνωστό όμως ότι σοβαρές αλλαγές σε ένα σύστημα μπορείς να πετύχεις μόνο μέσα σε αυτό. Εκεί έξω, στην παγωμένη και βροχερή Αγγλία,  θα φανεί και η ορθότητα των αποφάσεων του λαού της Μεγάλης Βρετανίας που αναμφίβολα δεν είναι πια η Βρετανική Αυτοκρατορία. Χωρίς επιδοτήσεις, χωρίς ελεύθερη διακίνηση προϊόντων, κεφαλαίων, ανθρώπων και ιδεών, οι φλεγματικοί Βρετανοί θα πρέπει να πάρουν τη ζωή τους σοβαρά στα χέρια τους και να γράψουν την ιστορία τους σε λευκές σελίδες. Ίδωμεν.

Η αφέλεια Ελλήνων που οραματίζονται μία ελεύθερη ζωή χωρίς αγώνες, την ανέμελη ζωή δεκαετιών, εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουν από τα χρέη, είναι αντιπροσωπευτική της ανευθυνότητας που μας επέβαλαν συνειδητά οι δανειστές μας επί δεκαετίες σε συνεργασία με ντόπιους εντολοδόχους από τον Α.Παπανδρέου μέχρι τον Α.Τσίπρα. Την εγκληματική πολιτική συμμορία που ανακυκλώνεται και φιλάρεσκα φωτογραφίζεται για να μας θυμίζει πως μας φόρτωσε 320 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος και μία προβληματική οικονομία και κοινωνία, παρασιτική και  δέσμια.

Ημέρες πληρωμής μισθών και συντάξεων και θα ήταν πράγματι ευπρόσδεκτο να μας ανέλυαν όλοι αυτοί οι Ευρω-διώκτες που λανσάρονται σήμερα επικοινωνιακά τι σύνταξη και μισθό θα έδιναν ως Πρωθυπουργοί στα περήφανα γηρατειά μας και τα απεγνωσμένα νιάτα μας έκτος Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρώ. Θα ξεπερνούσαμε σήμερα τους μισθούς και την οικονομία της Αλβανίας και της Βουλγαρίας ή θα μεταναστεύαμε προς αυτές για μία καλύτερη ζωή.

Για να σηκώσουμε κεφάλι και να τελειώνουμε επιτέλους τα παραμύθια πρέπει να διώξουμε όλη αυτή τη Μεταπολιτευτική πλέμπα και όσο οι δραχμο-λάγνοι δεν μιλάνε για αυτή και τα ακίνητα του Λονδίνου της αποδεικνύουν απλά τον πραγματικό τους ρόλο και σκοπό. Την πλήρη καταστροφή και υποδούλωση της Ελλάδας.

Εμπρός λοιπόν Brexit, Grexit και πάσης φύσης Exit.

Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα. 
 
 

Thedayaftergr