Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τραγωδία στο Δερβένι με δύο νεκρούς. Λύθηκε το χειρόφρενο στο φορτηγό και καταπλάκωσε δύο άτομα'. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Τραγωδία στο Δερβένι: Από την Πάτρα οι δύο νεκροί-Ο 34χρονος Αντώνης Μαξούλιας και ο 42χρονος Δημήτρης Πολυδερόπουλος-Λύθηκε το χειρόφρενο και έπεσε πάνω τους το φορτηγό  Στο Δερβένι το τραγικό δυστύχημαΔυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά οχήματα, με τη σύγκρουση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να είναι τόσο σφοδρή, ώστε οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.
Ο ένας οδηγός Αντώνης ΜαξούλιαςΟ οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγο που είχε βλάβη. Από άγνωστη αιτία λύθηκε το φορτηγό "τσούλησε" και έπεσε πάνω στους δύο οδηγούς τραυματίζοντάς τους θανάσιμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.
Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Στο σημείο του δυστυχήματος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ βρίσκονται επί τόπου και αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να απομακρυνθούν τα μεγάλα οχήματα.
 Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς οδηγούς: Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες  από το thebest.gr νεκροί είναι  ο 34χρονος Αντώνης Μαξούλιας και ο 42χρονος Δημήτρης Πολυδερόπουλος. Και οι δύο είναι από την περιοχή της Πάτρας ,  οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρία.