Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

7 απλές τροφές που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

logo newsletterlogo newsletter

 

7 απλές τροφές που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

fileskollagono_853486692.jpg
Αν βλέπετε σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας, ταλαιπωρημένα μαλλιά, κουρασμένο δέρμα και αδύναμα νύχια, τότε σκεφτείτε το κολλαγόνο η έλειψη του οποίου είναι η κυριότερη αιτία.
Διαβάστε περισσότερα

Αλλεργίες την άνοιξη; Αντιμετωπίστε τες!

allergy-660.pngΗ άνοιξη, πέρα από προθάλαμος του καλοκαιριού αποτελεί για εκατομμύρια άτομα και το "σύνθημα" για την εκδήλωση έντονων αλλεργικών συμπτωμάτων, όπως η ατοπική δερματίτιδα. Μπορούμε ωστόσο να προστατευθούμε από αυτές και ποιά "όπλα" έχουμε στη διάθεσή μας για να απαλύνουμε τα συμπτώματά τους;Διαβάστε περισσότερα


Τοπικό πάχος τέλος μόνιμα και με φυσιολογικό τρόπο.


cryoliopol.jpgΠρόκειται για μία θεραπεία που «εξαφανίζει» τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Η μέθοδος αναπτύχθηκε στο Harvard University από τους επιστήμονες Dieter Manstein, MD και Rox Anderson, MD, PhD, οι οποίοι παρατήρησαν αρχικά πως τα παιδιά που τρώνε γρανίτα παγωτό έχουν «λακκάκια» στα μάγουλά τους.
Διαβάστε περισσότερα

Τα φρέσκα φρούτα εναντια στο έμφραγμα και το εγκεφαλικό.


155473c70510797633b420a175bc1757_XL.jpgΗ τακτική κατανάλωση φρέσκων φρούτων μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά έναντι του εμφράγματος και του εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που έγινε στην Κίνα.
Διαβάστε περισσότερα


Η καλή στοματική υγιεινή βοηθάει τη στύση στους άνδρες.


BCD-n2.jpgΟι άνδρες που βουρτσίζουν τακτικά τα δόντια τους, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τους κινδύνους ανάπτυξης παθήσεων των ούλων, είναι λιγότερο πιθανό να πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, σε σχέση με εκείνους που δεν φροντίζουν την υγιεινή του στόματός τους.
Διαβάστε περισσότερα

Πώς να «εξαφανίσετε» τα σπυράκια!


pimples cremaΈνα πρόσωπο γεμάτο σπυράκια ή ακμή μπορεί να είναι τρομερά οδυνηρό για ένα άτομο. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι ότι τα σπυράκια δεν είναι πάντοτε αποτέλεσμα λιπαρότητας του δέρματος και δεν εμφανίζονται μόνο στην εφηβεία.
Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr