Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Διοργάνωση του 43ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη

logo newsletter
 



Συνήγορος του Πολίτη:Η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις πλέον είναι επιτακτική περισσότερο από ποτέ.


forologikes protaseis gia ta akinita tou tapa.w hrΣοβαρά διαρθρωτικά προβλήματα εντοπίζονται σε όλο το σύστημα υγείας, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις πλέον είναι επιτακτική περισσότερο από ποτέ, προκειμένου να οργανωθεί το σύστημα αλλά και να μπορέσει ο ίδιος ασθενής να έχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.
Διαβάστε περισσότερα


Διοργάνωση του 43ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη


Endokrinologiki
LΗ Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία - Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων (Ε.Ε.Ε. - Π.Ε.Ε.) και η Εκπαιδευτική Επιτροπή της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας  ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 43ουΠανελληνίου Συνεδρίου Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα


Διατροφή και οστεοαρθρίτιδα


diatrofi-osteoΜία σωστή διατροφή είναι το παν για την σωστή λειτουργία του οργανισμού. Η οστεοαρθρίτιδα, είναι μία πάθηση από την οποία υποφέρουν πολλοί άνθρωποι. Εκτός από τη θεραπεία που γίνεται με τα φάρμακα και την άσκηση, υπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθούν στην καλύτερη πορεία της ασθένειας.
Διαβάστε περισσότερα


Ραγάδες: Ο αιώνιος εχθρός του γυναικείου σώματος!


ragadesΡαγάδες. Ο εφιάλτης της κάθε γυναίκας. Εκτός από την κυτταρίτιδα,αρκετές γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και όσες διανύουν την περίοδο εγκυμοσύνης, στεναχωριούνται όταν στο σώμα τους εμφανιστούν οι ραγάδες. Δεν έχουν σχέση με το αν η γυναίκα είναι αδύνατη ή παχουλή. Οι ραγάδες δεν κοιτούν κιλά, ούτε ηλικία. Εμείς θα σας λύσουμε μερικές βασικές απορίες για ποιους λόγους εμφανίζονται και αν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία.
Διαβάστε περισσότερα


Τα σκυλιά ζηλεύουν όπως και οι άνθρωποι!


GTY
yawning dog dm 130807Οι σκύλοι ζηλεύουν το αφεντικό τους, αν αυτό δείχνει ενδιαφέρον για κάποιον άλλο σκύλο, ακόμη και ψεύτικο, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.
Διαβάστε περισσότερα




Γιατί είναι καλό να μιλάμε σε αγνώστους!


o-TALK-ON-PLANE-facebookΠόσες φορές ακούσαμε από τους γονείς μας όταν ήμασταν παιδιά «μη μιλάς σε αγνώστους, είναι επικίνδυνο..δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλουν»; Ωστόσο, την αντίθεση άποψη φαίνεται πως έχουν σχηματίσει ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το να μιλάμε με αγνώστους μας κάνει πιο χαρούμενους…
Διαβάστε περισσότερα


Η σεξουαλική ζωή του άνδρα στη μέση ηλικία


sex 50sΤί συμβαίνει όταν ένας άνδρας φθάσει τα 50; Οι αλλαγές στο σώμα του εξαιτίας της φυσιολογικής γήρανσης μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να συνεχίσει να απολαμβάνει τις χαρές του έρωτα; Τις απαντήσεις δίνει το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας του Δρ. Θάνου Ασκητή, σύμφωνα με το οποίο:
Διαβάστε περισσότερα






ΖΩΑ | ΑμεΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ