Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2015/45/189277-enosi-kentroon.jpg 
Καλησπέρα σε όλους

σας στέλνω τα τελευταία Δελτίου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να λαμβάνετε τα email μας.

Εύχομαι σε σας προσωπικά, στις οικογένειες σας και στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, Καλά Χριστούγεννα.


Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας 09.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 23/12/2015



Ο κ. Τσίπρας στην τοποθέτησή του στο σημερινό Υπουργικό συμβούλιο είπε ότι ζήτησε συναίνεση, δεν συνέβη όμως κάτι τέτοιο γιατί στην ουσία ζήτησε συνενόχους στα αντιλαϊκά μέτρα. Την οικουμενική κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων την πρότεινε όχι ως Κασσάνδρα αλλά ως πολιτισμένη ευρωπαϊκή μέθοδο για την αντιμετώπιση των τεραστίων προβλημάτων που βρίσκονται μπροστά μας. Οι κύριες συντάξεις δεν μπορούν να μείνουν ακέραιες γιατί εφεξής υπάρχει ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό σημαίνει ότι οι συντάξεις θα είναι ανάλογες με την αντοχή του κάθε ταμείου. 



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 22/12/2015

Από την ώρα που μειώνεται το μπάτζετ για τα ασφαλιστικά ταμεία και μπαίνει ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, οι συντάξεις του κόσμου οδηγούνται στη λαιμητόμο. Η κυβέρνηση φέρνει σιγά σιγά το χάπι, το χρυσώνει, όμως αυτό παραμένει φαρμακερό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 21/12/2015


Τα επιδόματα των τριτέκνων είναι μια κατάκτηση της Ευρώπης και δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να θυσιάζει τα πάντα για το μνημόνιο του. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βρεθούν χρήματα τους οποίους έχει αναφέρει αναλυτικά και κοστολογημένα η Ένωση Κεντρώων και όχι όλα τα μέτρα να είναι εις βάρος των φτωχών και δυστυχισμένων ανθρώπων αυτής της χώρας.

Konstantinos Kitsopoulos