Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα  κάλαντα στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, από την παιδική χορωδία, τη μπάντα και το χορευτικό τμήμα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα την Ελληνική Αστυνομία. Η παρουσία τους μας τιμά ιδιαίτερα και είναι ιδιαίτερα συμβολική.

Η Νέα Δημοκρατία ως βασική της Αρχή, σέβεται τους Πολιτικούς και Κοινωνικούς Θεσμούς. Όλα αυτά τα χρόνια, διαχρονικά με τις πολιτικές μας, διασφαλίσαμε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας,  κοινωνικής προστασίας και ευημερίας των πολιτών.

Εύχομαι, ολόψυχα στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να συνεχίσουν τη φιλότιμη προσπάθειά τους.
Να τους συγχαρούμε για την τεράστια κοινωνική  προσφορά τους στην προάσπιση των πολιτών και τη θωράκιση των Δημοκρατικών Ελευθεριών και δικαιωμάτων. Αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας. Εύχομαι πραγματικά, η Νέα Χρονιά να είναι δημιουργική, με υγεία, ειρήνη, ασφάλεια σε όλους.

Και πάλι Χρόνια Πολλά. Και του χρόνου, με υγεία και ευτυχία».