Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΧΤΥΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Στην καρδιά της Ελλάδας, την Αθήνα και το Ελληνικό, κτυπάει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους πρόσφυγες για να πετύχει το σκοπό του ο κ.Τσίπρας. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα που θα μπορούσε να αποτελέσει πράσινο και οικονομικό πνεύμονα αναζωογόνησης για την Αθήνα και όχι μόνο, μετατρέπεται βάση σχεδίου σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι πετυχαίνει το στόχο του να ανατινάξει κάθε ελπίδα και προοπτική οικονομικής ανάτασης των Ελλήνων, διαλύοντας κάθε γνωστό και πιθανό σχέδιο ανάπτυξης και ξένων επενδύσεων. 
Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα της λογικής είναι γιατί οι πατριώτες ιθύνοντες επιλέγουν να εγκαταστήσουν τους προσχεδιασμένα αποκλεισμένους μετανάστες στην Ελλάδα στο Ελληνικό και όχι σε μία τοποθεσία εκτός αστικού ιστού; 
Γιατί έπρεπε αυτές οι χιλιάδες μονίμων εγκαταστημένων μεταναστών για χρόνια να είναι στην Αθήνα και όχι σε κάποια άλλη γεωγραφική θέση εκτός πόλεων. Σκηνές και τσαντίρια στήνονται παντού. Δεν χρειαζόταν η εγκληματικά και εσκεμμένα εγκαταλελειμμένη από όλες τις Κυβερνήσεις περιοχή του Ελληνικού.
Ο κ.Τσίπρας σκοπίμως εξόργισε τους Ευρωπαίους, σκοπίμως επιτρέπει την άναρχη διείσδυση στα νησιά χιλιάδων ψυχών και την εμπορική εκμετάλλευσή τους, σκοπίμως εκθέτει τη χώρα στα σύνορά μας και σκοπίμως μεθόδευσε την απαξίωση της περιοχής του Ελληνικού. Οι παραλίες του Σαρωνικού θα το αποδείξουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Έγκλημα εκ προμελέτης το λεγόμενο προσφυγικό για την τελική διάλυση της ελληνικής κουλτούρας και ύπαρξης.
Οι μετανάστες οφείλουν  να απομακρυνθούν άμεσα από την Αττική σε περιοχές εκτός πόλεων ανά την επικράτεια, να περιθάλπονται και να ελέγχονται από το ελληνικό κράτος και να επιβαρύνουν οικονομικά τις χώρες τελικού προορισμού τους. Γιατί πρέπει ο κ. Ερντογάν να παίζει ανενόχλητος το διπλωματικό παιχνίδι του και η Ελλάδα του κ.Τσίπρα και πάλι να είναι η χαμένη; Οι μετανάστες να ανταποδίδουν την ελληνική φιλοξενία οικιοθελώς, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και να αξιοποιηθούν στη χώρα μας εφόσον το επιθυμούν ακόμα και στο σημείο της ελεγχόμενης νόμιμης ενσωμάτωσης. Όλα επίσημα και συντεταγμένα για να μη διαλύσουν τη χώρα και την κοινωνία μας όπως συνέβη στο παρελθόν κατ' επανάληψη. Να μην ξαναγίνουν τα λάθη που ξεκίνησαν τη δεκαετία του '90 και διέλυσαν την οικονομία μας.
Οι τοπικοί και εθνικοί πολιτικοί ταγοί της Ελλάδας, εφόσον υπάρχουν οφείλουν να δηλώσουν επίσημα την αντίθεσή τους στην καταστροφή του Ελληνικού και της Ελλάδας και αν δεν το πράξουν, θα αποκαλύψουν ποιον υπηρετούν τελικά.
 
thedayaftergr.blogspot.gr