Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Κόρινθος: Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση αγροτών στα διόδια - Σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων!

Κόρινθος: Συγκέντρωση αγροτών στα διόδια - Σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων! 
Mεγάλη συγκέντρωση αγροτών της ΠΑΣΥ, από όλη την Πελοπόννησο πραγματοποιήθηκε χθες Σ,αββατο στον Ισθμό της Κορίνθου όπου άνοιξαν τα διόδια στο Καλαμάκι.
Αρχικά περισσότερα από τριακόσια άτομα με λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα έφτασαν λίγο μετά της 12.00 χθες το μεσημέρι στον Ισθμό, δίπλα στην γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού και διαδήλωσαν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική λιτότητας και στην αύξηση της φορολογίας στους αγρότες.
Οι αγροτοκτηνοτρόφοι στην συνέχεια κινήθηκαν από την παλαιά στην νέα εθνική οδό και κατευθύνθηκαν στα διόδια του Ισθμού στο Καλαμάκι, όπου άνοιξαν τις μπάρες σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας των διοδίων οπου περνούσαν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.. ενώ έγιναν ομιλίες.
Το μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ και της πανελλαδικής των μπλόκων, Δημήτρης Κολοβός, με δηλώσεις του, σημείωσε ότι η σημερινή ( χθεσινή) μαζική συμμετοχή είναι σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και τόνισε πως «οι μικρομεσαίοι αγρότες της Πελοποννήσου, αντιστέκονται στην κοινή αγροτική πολιτική και στη φοροληστεία που κάνει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».