Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Για κλάματα ο Μπάρμπι junior, αγουροξυπνημένος και με άποψη για τη ΝΔ


barbi-lagosΟ λαγός του διδύμου Τζιτζικώστα – Γεωργιάδη, εμφανίστηκε σήμερα το Mega να μιλήσει για τη ΝΔ.

Ο Μπάρμπι junior βγήκε ΠΡΩΤΟΣ να αμφισβητήσει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη το βράδυ των εκλογών. Ξεχνώντας πως αυτός είναι (ήταν) Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού… και άρα θεωρητικά ήταν υπεύθυνος για την στρατηγική της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο.

Αλλά εμείς θα τον αποδεσμεύσουμε από το βάρος της ήττας και θα του θυμίσουμε ότι εμφανίστηκε ελάχιστες φορές στις συνεδριάσεις του επικοινωνιακού επιτελείου (γενικά εμφανίζεται σπάνια στη ΝΔ) και χωρίς καμία σημείωση στα χέρια.

Θα του θυμίσουμε πως μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ανήκει σε ένα κόμμα του 28%, το ίδιο που μετά το δημοψήφισμα με Πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά βρισκόταν στο 15%.

Θα του θυμίσουμε πως κάποιοι, που αυτός καλά ξέρει, δεν δούλεψαν όοοοσο έπρεπε για τη συσπείρωση της ΝΔ… μάλλον δούλεψαν για την αποσυσπείρωση.

Επίσης να του θυμίσουμε πως ακόμη και ο «σοφός» πατέρας του, στον οποίο χρωστά το επίθετο που του έδωσε το δικαίωμα να απασχολεί σήμερα το χρόνο μας…, βγήκε και τον «έκραξε» πλαγίως αλλά δημόσια, μετά την αμφισβήτηση που έκανε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το βράδυ των εκλογών.

Μιλτιάδη, πες μας ποιος σε ξύπνησε σήμερα και βγήκες στα κανάλια;; Ξανακοιμήσου!

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com