Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη Γι'ωργου Πετρίτση στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, στο Γεν. Νοσ. Κορίνθου και στο Επιμελητήριο Κορίνθίας

 
Ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Πετρίτσης , ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ξεκίνησε τις περιοδείες.
Η πρώτη επίσκεψη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη παρά σε αυτοδιοικητικό παράγοντα της Κορινθίας καθόσον η αγάπη του Γιώργου Πετρίτση για την αυτοδιοίκηση είναι γνωστή, καθώς την έχει υπηρετήσει από όλα σχεδόν τα πόστα και συνεχίζει να την υπηρετεί ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.

 Έτσι επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης  κο Ηλία Ανδρικόπουλο με τον οποίο συζήτησαν προβλήματα που απασχολούν την περιοχή όχι μόνο του Ξυλοκάστρου αλλά ολόκληρου του Δήμου. Η φιλία και η αλληλοεκτίμηση των δύο ανδρών είναι παλαιά καθώς έχουν θητεύσει και οι δύο ως νομαρχιακοί σύμβουλοι Κορινθίας

http://diogenis-press.gr/wp-content/uploads/2015/09/P9180038.jpg
Σήμερα επισκέφθηκε τον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κο Ιωάννη Αρχοντα . Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όσο όμως και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές. Σε ένα νοσοκομείο πρώτης γραμμής υπάρχουν 40 κενές οργανικές θέσεις ιατρών και το ευχάριστο είναι ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης 8 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που πραγματικά θα βοηθήσει σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και ειδικά κάποιες κλινικές που παρουσίαζαν μεγάλες ελλείψεις. Παρά τις όποιες ελλείψεις, η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει να επιδείξει μια πολύ σημαντική προσπάθεια, η οποία είναι πραγματικά αξιέπαινη και αξίζει συγχαρητηρίων, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το νοσοκομείο « περνάει» ένας νομός ολόκληρος περίπου 120.000 άτομα ετησίως .
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDVCOJw8nC5lnonmzrjxyX6CejmLuHxJJ2kIXRCUfOAn1UoO5D0XKhWy3h0a-AYyuY933t1yOlbhyphenhyphen_uiJ9mM1LY8zcTDlVON3tjAPq4e6_4sOf4qHu1-LIk20CvFIYapaTAwMIHjFlfldV/s320/unnamed.jpg Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κο Βασίλη Νανόπουλο. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις περισσότερες από τις μικρομεσσαίες επιχειρήσεις του νομού, λόγω της επιβολής των capitalcontrol, την σχεδόν παντελή έλλειψη ρευστότητας από το τραπεζικό σύστημα, αλλά και την απόλυτη προτεραιότητα από την νέα κυβέρνηση στο θέμα της έγκρισης των ΓΠΣ , η έγκριση των οποίων είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο για την προώθηση νέων επενδύσεων, καθόσον κάθε νέος επενδυτής μπορεί να γνωρίζει που μπορεί να χτίσει και τι είδους χρήσεις επιτρέπονται σε κάθε περιοχή του κάθε Δήμου