Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Εξαπάτησαν ιερέα στη Ζαχάρω με εικονικό «κούρεμα» καταθέσεων!

Εξαπάτησαν ιερέα στη Ζαχάρω
Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε ορεινό χωριό του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας,με την εξαπάτηση ενός 67χρονου ιερέα από επίδοξους κλέφτες, οι οποίοι του απέσπασαν το συνολικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο ιερέας δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο και μόλις απάντησε, στην άλλη γραμμή συστήθηκε ο άγνωστος ως διευθυντής Τραπέζης.
Ο δράστης, με το πρόσχημα πως τις επόμενες ώρες θα γινόταν «κούρεμα» των καταθέσεων του ιερέα από την Τράπεζα που ο ίδιος διατηρεί λογαριασμό, τον έπεισε να καταθέσει κάποιο χρηματικό ποσό σε δύο άλλους λογαριασμούς που θα του δίδονταν.
Ο άτυχος ιερέας φοβούμενος το «κούρεμα» της κατάθεσής του, πείσθηκε, σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, να καταθέσει τα χρήματα που του ζητούσε ο υποτιθέμενος διευθυντής της Τράπεζας στους δύο λογαριασμούς.
Έτσι, ο άτυχος ιερέας μετέβη στα ΕΛΤΑ Ζαχάρως προκειμένου να καταθέσει τα χρήματα που του είχαν ζητηθεί στους δύο λογαριασμούς καταθέτοντας αρχικά στον έναν το ποσό των 500 ευρώ και στον δεύτερο το ποσό των 1000 ευρώ.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο 67χρονος ιερέας επέστρεψε και πάλι στα ΕΛΤΑ στα οποία είχε κάνει την συναλλαγή, προκειμένου να ακυρώσει την διαδικασία, μιας και αντιλήφθηκε την απάτη εις βάρος του, όμως, τα χρήματα είχαν ήδη αποσταλλεί στους λογαριασμούς του υποτιθέμενου διευθυντή Τραπέζης.
Η υπόθεση κατέληξε στις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες διερευνούν όλα τα στοιχεία του περιστατικού.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥpatrisnews.com