Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΔΑΕΙ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Με την απειλή εγκατάλειψης της διακυβέρνησης της χώρας, στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της, ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαλάλησε την αποφασιστικότητά του για τη σωτηρία της χώρας. Ίσως απλά ένα πολιτικό παιχνίδι την ώρα που η Ελλάδα ξεψυχάει για τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης της Ελλάδας. Ίσως απλά μία διατύπωση των πραγματικών του προθέσεων για μη υπογραφή της σωτηρίας της Ελλάδας.
Ο κ.Τσίπρας συνειδητοποιεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ είναι η Κυβέρνηση της χώρας και έχουν την πλήρη ευθύνη για το τι θα συμβεί τη Δευτέρα και 13 Ιουλίου 2015. Γερμανοτσολιάς αν συμφωνήσει, Δραχμοτσολιάς αν δεν συμφωνήσει, βάζει στο τραπέζι και την επιλογή του Κανένα με τη φυγή του. Οι απέλπιδες προσπάθειές του για να βάλει στο κάδρο της ευθύνης τα άλλα κόμματα, χωρίς να έχουν καμία εξουσία, πέφτει στο κενό. Αν δεν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν υπάρχει Κυβέρνηση της Ελλάδας από τη Δευτέρα και 13.
Ο κ.Καμμένος ο πιο πατριώτης των πολιτικών αλλάζει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα άποψη αναλόγως του καιρού. Πότε φυσάει ΝΑΙ, πότε φυσάει ΟΧΙ. Ο ΦΠΑ της συμπαθούς Μυκόνου δείχνει να αποτελεί τα σύμβολο της αντίστασης του κόσμου του κ.Καμμένου και του κόμματός του. Ως Υπουργός Άμυνας έχει και την πλήρη ευθύνη της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα με το ηρωϊκό του ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ που μπορεί να αποδειχθεί λαμπρό, μπορεί όμως και προδοτικό. Το αποτέλεσμα θα δείξει και την ιστορία τη γράφει πάντα ο νικητής. Όπως το 1945.
Το μείζον όλων δεν αποτελεί φυσικά για το λαό η διατήρηση του κ.Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Δεν αποτελεί ούτε καν η συμφωνία και παραμονή της Ελλάδας στους 18 της Ευρωζώνης ή τους  27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μείζον όλων είναι να μη δούμε ένα νέο διχασμό των Ελλήνων. Ένα διχασμό καταστροφικό και ανεπανόρθωτο για την Ελλάδα που θα χρειαστεί δεκαετίες για να ξεχαστεί. Ένα διχασμό ανάλογο του '46-'49 και της μάχης ρωσοτσολιάδων και αμερικανοτσολιάδων που έφερε αδελφοκτόνο αίμα και ανείπωτη καταστροφή μέχρι τις μέρες μας.
Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να διχάζεται άσκοπα. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Τσίπρας δεν έχει σκοπό και δεν θα φέρει καμία συμφωνία την Κυριακή. Αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που αναζητά είναι η απόδοση της ευθύνης της καταστροφής σε κάποιον άλλο και η διακυβέρνηση της διαλυμένης Ελλάδας από τον ίδιο τη Δευτέρα και 13...

thedayaftergr.blogspot.gr