Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



Έχει επιλέξει τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί με τους πολίτες της Κορινθίας .
Μιλάμε για τον νεαρό Βουλευτή της Ν.Δ Χρίστο Δήμα που κέρδισε την μοναδική έδρα από πλευράς αντιπολίτευσης στην Κορινθία
Εμφανίζεται πάντα σεμνά και αθόρυβα παρακολουθεί τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα ανάμεσα στους πολίτες και όχι από την θέση των επισήμων.
Πάντα απλά και με νεανικό ντύσιμο χωρίς ποτέ να επιδιώκει την κίνηση που θα τραβήξει την προσοχή των άλλων.
Αυτό το έχουν δει πολύ θετικά οι πολίτες της Κορινθίας και συζητήσεις που κάνουν μαζί μας το σχολιάζουν ανάλογα
Στο πρόσφατο παιχνίδι χάντμπολ του Ποσειδώνα στο κλειστό του Λουτρακίου ο νεαρός Βουλευτής δεν πήγε απλά για να δηλώσει παρουσία «δημοσίων σχέσεων» .
Είδε όλο το παιχνίδι από την εξέδρα και έζησε έντονα  τις  μοναδικές  στιγμές του


Πανηγύρισε στο τέλος την μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα και τότε έγινε και σε εμάς αντιληπτή η παρουσία του όταν περίμενε μαζί με όλους τους φιλάθλους να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης ,που έφερε τον Ποσειδώνα στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ.
Και επειδή οι ευαισθησίες μας στον πολιτισμό ,τον αθλητισμό και το περιβάλλον συμπίπτουν με αυτές του Κορίνθιου Βουλευτή θα πρέπει να "αποκαλύψουμε" ότι έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές μαζί ακόμα και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων σε μικρά και απομακρυσμένα χωριά της Κορινθίας . Χωρίς ποτέ ο ένας να γνωρίζει ότι θα παραβρεθεί ο άλλος.
Κι κάτι τελευταίο: Σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρευρίσκεται ο νεαρός βουλευτής όρος απαράβατος θα κόψει με ευγένεια  το εισητήριό του!
Όμορφες εικόνες για την πολιτική και τους πολιτικούς του αύριο!

sfedona.gr/