Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Την Τρίτη η ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας - Αναβλήθηκε το διάγγελμα Τσίπρα για Πρόεδρο και διαπραγμάτευση

Την Τρίτη η ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας
Εσωκομματικές και ενδοκυβερνητικές κόντρες οδήγησαν τον πρωθυπουργό στο να μην ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι την Τρίτη θα ανακοινωθεί τελικά το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η σχετική ψηφοφορία στη Βουλή. 

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι σήμερα, Κυριακή, ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε συνεχείς συνομιλίες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και με στελέχη της ελληνικής Κυβέρνησης. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες σε σχέση με τη διαπραγμάτευση που εξελίσσεται.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρόσθεσε ότι σήμερα ο λαός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα από τις πλατείες όλης της χώρας και για μία ακόμα φορά, κατέστησε σαφές ότι η αξιοπρέπειά του είναι αδιαπραγμάτευτη.

"Με τη λαϊκή εντολή στις καρδιές και στο μυαλό μας συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση όπως ακριβώς και την ξεκινήσαμε", επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι "είμαστε έτοιμοι για μια αμοιβαία επωφελή λύση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη".


e-typos.com