Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Οι εφιάλτες της Συγγρού βλέπουν μόνο εφιάλτες γύρω τους


o-efialtis-ths-neas-dimokratiasΗ ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης που από το 2009 έχει καταλάβει την ηγεσία της ΝΔ, έχει βάλει σκοπό να κάνει τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή ένα ακροδεξιό κόμμα στις παρυφές της Χρυσής Αυγής.
Το γεγονός ότι ο Μπαλτάκος είχε κεντρικό ρόλο σε αυτήν αλλά και στην κυβέρνηση δεν είναι τυχαίο, παρότι ο ίδιος ο Σαμαράς είναι αλήθεια ότι έκανε το καθήκον του απέναντι στη νεοναζιστική συμμορία, που κάποιοι συνεργάτες του την έβλεπαν σαν… σύμμαχο!!!  Αλλά με αυτά τα μυαλά κυβέρνησε αυτή η ομάδα την Ελλάδα και κατάφερε να διαλύσει το μεσαίο χώρο, προς ζημία της ΝΔ,  αλλά και του ΠΑΣΟΚ, όπως αποδείχθηκε.


Αυτή η ομάδα σήμερα έντυσε σαν «επιτυχία»  τη συντριπτική ήττα της ΝΔ, γιατί «έσωσε» τη χώρα, ξεχνώντας πως η Ελλάδα σώθηκε από τη σκληρή φορολόγηση και όχι από το αναπτυξιακό σχέδιο των Ζαππείων.

Η γεύση που αφήνει τις τελευταίες ημέρες, η θλιβερή αυτή ομάδα που οδήγησε σε πρωτόγνωρη ήττα τη ΝΔ και συνάμα σε δυσχερή θέση τον Ελληνικό λαό, με την ανάληψη της εξουσίας από τον  ΣΥΡΙΖΑ του αριστερόστροφου λαϊκισμού, είναι αυτή της νοσηρότητας.

Η ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης, έχει επικεντρωθεί στη λασπολογία όσων τολμούν να ψελλίσουν πως πρέπει να γίνει αυτοκριτική για τα αίτια της ήττας.

Δεν διστάζουν μέσω του «ανεξάρτητου» blog τους antinews, να χαφιεδίζουν όποιον δεν χειροκρότησε μετά δακρύων, το μεγάλο ηγέτη Αντώνη Σαμαρά κατά την επιμνημόσυνη ομιλία του, την πρώτη, μετά τη μεγάλη και ταπεινωτική ήττα. Δεν διστάζουν να στοχοποιούν όσους συνομιλούν με τον Κώστα Καραμανλή και όσους έχουν κάποιο παραταξιακό και διαχρονικό κύρος. Με λίγα λόγια όποιος είναι πιο ψηλός από τον Αντώνη, τον κονταίνουν. Όπως έκαναν πάντα, αλλά τώρα το κάνουν με πάθος και μένος γιατί παίζεται το κεφάλι τους!

Βλέπουν εφιάλτες και συμφέροντα ..που θέλουν να σβήσουν το άστρο «του Αντώνη της καρδιάς τους». Αυτοί που άλλαξαν λογότυπα στη ΝΔ, αυτοί που άλλαξαν έδρα στη ΝΔ, αυτοί που δεν είχαν το σθένος να υπερασπιστούν την διακυβέρνηση Καραμανλή 2004-2009 και χαιρόντουσαν πίσω από τις συκοφαντικές δηλώσεις εναντίον του.Σήμερα η ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης, συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο της, αυτό που ξεκίνησε το 1992-93, βλέπει την επιστροφή του ηγέτη της μόνο δια της καταστροφής της χώρας. Κάπως έτσι κρατιέται αυτή η ομάδα στον αναπνευστήρα. Αναμένει την καταστροφή του Έθνους και δεν έχει αντιληφθεί ότι το αντίδοτο στον λαϊκισμό είναι οι συγκροτημένες και τεκμηριωμένες θέσεις.

Το ερώτημα είναι ένα: Πώς είναι δυνατόν αυτά τα «λαμπερά μυαλά» να μην αντιλαμβάνονται  το μήνυμα των εκλογών; Εντάξει, δεν πήραν  χαμπάρι το μήνυμα των ευρωεκλογών αλλά και ούτε των εθνικών εκλογών; Αυτό το μήνυμα που έβγαλε τον ίδιο τον Σαμαρά άρον- άρον έξω από το Μαξίμου και ούτε που πρόλαβε να υποδεχθεί το νέο Πρωθυπουργό, αφήνοντας μελανή κηλίδα στο ήθος της παράταξης;

Αυτή τη στιγμή, η ηγετική ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης κρίνεται για δεύτερη φορά σε διάστημα μόλις δέκα ημερών μετά την καταστροφική ήττα που έφερε. Γιατί αποδεικνύει πως ενδιαφέρεται μόνο για το «καλό» του Σαμαρά, αλλά  σε τελευταία ανάλυση μόνο κακό του κάνει

Ας μην ψάχνουν εκεί στη Συγγρού να περιγράφουν μέσω του antinews «εφιάλτες»  και τάχαμου προδότες.  Είναι οι ίδιοι Εφιάλτες, για τον αρχηγό τους, για την παράταξη που δεν τους ανήκει και για τη χώρα!

Η καταληκτική τους ημερομηνία θα τεθεί σύντομα. Μπορεί να είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μπορεί να είναι λίγο αργότερα, ανάλογα και με τις εξελίξεις.  Μετά ο πυρσός που εξαφάνισαν από το σήμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα ξανανάψει!
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr