Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο «χάρτης» των υποψηφίων και των υποστηρικτών του κόμματος Παπανδρέου στη Πελοπόννησο

Πέντε βουλευτές, δύο πρώην γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, δεκάδες πρώην υπουργοί και βουλευτές και εκατοντάδες στελέχη του κόμματος μέχρι σήμερα ανά την Ελλάδα, θα είναι ο βασικός κορμός του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.
Φυσικά, το ενεργό «παρών» δίνει όλο το επιτελείο Παπανδρέου, όπως η πρώην διευθύντρια της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο Φίλιππος Πετσάλνικος και ο επικεφαλής επικοινωνίας Γιώργος Ελενόπουλος.
Σε ρεπορτάζ του iefimerida, παρουσιάζεται , ο χάρτης των υποψηφίων βουλευτών αλλά και απλών υποστηρικτών του κόμματος Παπανδρέου στην Πελοποννησο όπως:
Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας που έπαιξε επίσης οργανωτικό και συμβουλευτικό ρόλο όλο το προηγούμενο διάστημα, θα έχει ενεργό συμμετοχή, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής.
Το κόμμα Παπανδρέου στηρίζει ενεργά ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας. ενώ στο χάρτη  των υποστηρικτών Παπανδρέου στη Πελοπόννησο συμπληρώνουν οι

  • Γιώργος Πουλοκέφαλος, πρώην πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου από τη Λακωνία
  • Γιάννης Αργυράκης, πρώην δήμαρχος Οιχαλίας Μεσσηνίας και αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου
  • Τάσος Αποστολόπουλος, πρώην γ.γ. Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου

  • Μιχάλης Κίτρου πρώην γραμματέας Ν.Ε.Αχαΐας
  • Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπούλου πρώην γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και
  • Ηλίας Λυμπέρης πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας.