Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη συνταύτιση στην καταψήφιση του προτεινόμενου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του πιστοποιεί το καταστατικό του σε κώδικα δεοντολογίας,  που προβλέπει στο άρθρο 29 την υποκατάσταση του Συντάγματος από το Κόμμα ως προς την αμοιβή των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού.
Η αμοιβή του κάθε εργαζόμενου, συμπεριλαμβανομένου και του βουλευτή, όπως αυτή καθορίζεται από το δημοκρατικό όργανο, το Υπουργείο Οικονομικών, θα αποδίδεται πλέον όχι στον ίδιο για το όποιο έργο του αλλά στο Κόμμα, μαζί με αυτές από κάθε πρόσωπο που εκπροσωπεί στο ελληνικό Κράτος τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κόμμα μετέπειτα, υπεράνω του Κράτους, θα κρατεί το μισθό και θα ορίζει με απόφαση του ένα ποσό που θα έχει ισχύ, αντικαθιστώντας τις όποιες αποφάσεις και Νόμους της Βουλής. Μία τακτική που κατά μία περίεργη σύμπτωση εφαρμόζει και η Χρυσή Αυγή, για το καλό του έθνους, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια εναντιώνεται υπερασπιζόμενος την ελευθερία του ατόμου.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει βέβαια και η υποχρέωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο 6 του Καταστατικού του για τη συμμετοχή τους στα Κινήματα Αντίστασης. Σε ποια κινήματα αντίστασης θα μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέλη του όταν ο ίδιος θα είναι το Κράτος του καπιταλιστικού ευρώ, είναι κάτι που δεν μένει παρά να δούμε στην πράξη. Ενδεχομένως στα κινήματα περιφρούρησης πια.
Το πιο σοβαρό βέβαια είναι ίσως η απαγόρευση της προβολής, λόγω και έργω, της ατομικής υποψηφιότητας κάθε μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, στο χρόνο και τόπο που επιλέγει αυτό, το οποίο σαφώς και περιγράφει τις βασικές αρχές της συλλογικής αναγέννησης ή καταστροφής του κομμουνισμού. Ενός πολιτικού συστήματος όπου το Κόμμα συλλογικά είναι πάνω από το Κράτος, που προβλέπει ένα Σύνταγμα εθνικά. 

Εξάλλου ποιος κατέστρεψε ατομικά τη Σοβιετική Ένωση και το λαό της πριν μία γενιά για να παρακαλεί σήμερα ο Πρόεδρος της Ρωσίας, με αμφίβολο αποτέλεσμα, για τον επαναπατρισμό των ρωσικών κεφαλαίων της Ευρώπης ποτέ δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί δημόσια.

Δεν μένει παρά να περιμένουμε και για τον κώδικα δεοντολογίας για τα μη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως για την ελευθερία του λόγου των Ελλήνων του 21ου αιώνα, κρίσιμο συστατικό μίας δημοκρατίας. 

Δεν μένει παρά να περιμένουμε τώρα και το πιστοποιητικό "αριστερών" κοινωνικών φρονημάτων για την εισαγωγή των νέων και νεανίδων στις Στρατιωτικές Σχολές, μετά την δημόσια δήλωση από τον κ.Λοβέρδο για την κατάργηση της διαδικασίας των ακατάλληλων Πανελλαδικών εξετάσεων ...
 
thedayaftergr.blogspot.gr