Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ : Η υπευθυνότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίες και του Αντώνη Σαμαρά, αποτελεί την ουσιαστική ελπίδα, για το ξεπέρασμα της ποικιλώνυμης κρίσης. - To Σάββατο επισκέπτεται το Κιάτο και χωρια του Δήμου Σικυωνίων



ΔΗΛΩΣΗ
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα – που δεν ξεχνώ τις ρίζες μου και προσπαθώ να με οδηγούν οι αρχές και οι ιδέες της παράταξής μας – η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας.
Αποδέχθηκα τη σχετική πρόταση, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση της Παράταξης που χρόνια τώρα υπηρετώ, εμπνεόμενος από τα επίκαιρα ιδεώδη της που επαληθεύτηκαν και επιβεβαιώνονται καθημερινά και μάλιστα όχι μόνο στην πατρίδα μας.
Η πολύπλευρη κρίση, που μας οδήγησε σε οικονομική καχεξία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρασύρει τον ελληνικό λαό σε επιλογές, που μέχρι χθες, σχεδόν συνολικά αποδοκίμαζε.
Η οικονομική δυσπραγία δεν πρέπει να οδηγήσει σε επιλογές, που ο λαϊκισμός, οι γενικόλογοι αφορισμοί, η ακατάσχετη υποσχεσιολογία και οι συνεχείς «διαπιστώσεις» των δυνάμεων της ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, προσπαθούν να κατευθύνουν.
Η υπευθυνότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίες και του Αντώνη Σαμαρά, αποτελεί την ουσιαστική ελπίδα, για το ξεπέρασμα της ποικιλώνυμης κρίσης.
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια «ακροβατώντας» στην «κόψη του ξυραφιού» οδηγείται σε ασφαλές λιμάνι .

Η αναγκαστική αυτή πορεία είναι δύσκολη και επώδυνη και απαιτεί μόνο, κατανόηση της λογικής και επίγνωση της πραγματικότητας. Στο ταξίδι αυτό, χρειαζόμαστε την εγρήγορση και συμπόρευση των υγιών δυνάμεων του λαού μας. Απαιτείται η αφύπνιση των δυνάμεων που οδήγησαν την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διατήρησαν την κοινωνική της συνοχή.
Στο προσκλητήριο αυτό, απήντησα θετικά και καλώ όλες και όλους τους Κορινθίους να πορευτούμε όπως ΠΑΝΤΑ, ΜΑΖΙ !


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 του κ.ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΠΟΥΖΗ, ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΩΡΑ 10.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ
ΩΡΑ 18.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤO ΚΑΦΕΝΕΙO TOY «ΒΕΛΙΝΙΑΤΗ»
ΩΡΑ 18.30 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΤΟ ΣΤO ΚΑΦΕΝΕΙO TOY «ΚΥΡΙΑΚΟΥ»
ΩΡΑ 19.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΛΤΟ ΣΤ0 ΚΑΦΕΝΕΙΟ TOY «ΝΙΚΟΛΑΟΥ»
ΩΡΑ 20.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΩΡΑ 21.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΣΤO ΚΑΦΕΝΕΙO TOY «ΦΙΛΗ»
ΩΡΑ 22.00 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟ ΣΤO ΚΑΦΕΝΕΙO TOY «ΣΩΚΟΥ»