Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Βλάσης Τσιώτος: Τα προβλήματα της Ευρωστίνης

Βλάσης Τσιώτος Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσιος Τσιώτος, σε δηλώσεις στο .freddotv.gr αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα βασικότερα ανοιχτά  ζητήματα του Δερβενιου όπως είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα άλλα και η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου. Ο κ Τσιώτος στις δηλώσεις τους , για τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης τόνισε ον κάμερα ότι
"H Eυρωστίνη , δυστυχώς έπαθε υπεύθυνα ΣΟΚ,  την προηγούμενη 4ετία, καθώς έφυγαν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες από εκεί , με αποτέλεσμα οι Ευρωστίνιοι να αισθάνονται αποκομμένοι.
Αυτή τη στιγμή από τα βασικά προβλήματα που έχει η Ευρωστίνη είναι η παράκαμψη που πρέπει να χαράξουμε ώστε να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία μέσα από το Δερβένι. Τόσο εμείς όσο και η νέα Δημοτική αρχή έχουμε κάνει βήματα πάνω σ' αυτό.
Επίσης το Ειρηνοδικείο Δερβενίου παραμένει ανεκμευταλευτό και ο Δήμος πρέπει να διεκδικήσει το κτίριο άμεσα από το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο ανήκει για τη στέγαση π.χ αγροτικού ιατρείου.
Πρέπει επίσης να  αξιοποιηθεί και το  κλειστό  γυμναστήριο Δερβενίου που έγινε επί δημοτικής αρχής Δούσκα με την διεξαγωγή αθλητικων εκδηλώσεων ωτε να τονοθεί η τουρισική αξιοποίηση στην ευρύτερη περιοχή".
Τελειωνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Τσιώτος αναφέρθηκε και στην μη τοποθέτηση αντιδημάρχου Ευρωστίνης...
Περισσότερα στο video που ακολουθεί: